Magazin > Film & Glasba & TV
15122 ogledov

Zvezde plešejo: Zmagovalec druge sezone je ...

zvezde plešejo
1/31
Anže Petkovšek
V finalu so se pomerili Gašper Rifelj, Natalija Gros in Gorka Berden.

Zmagovalka druge sezone je Natalija Gros. Plesala je z Mihom Rebulo"Res sem presenečena. Vesela sem zmage, predvsem za Miho, ker si jo zasluži," je po zmagi povedala.

Tekmovalce je sicer najprej čakal "popravni izpit“, kar pomeni, da so morali še enkrat zaplesati ples, pri katerem so se v preteklosti najslabše izkazali. Ocene žirije in gledalcev so nato odločile, katera dva tekmovalca sta se uvrstila v superfinale, v katerem sta lahko zaplesala ples po lastni izbiri. Zmagovalca so določili gledalci.

Gašper Rifelj | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek


Prvi je na plesni parket stopil Gašper Rifelj, ki je moral zaplesati slow fox. Katarina Venturini je povedala, da je v primerjavi s prejšnjim slow foxom izgledal "žlahtno“. "Si eden tistih plesalcev, s katerim bi takoj zaplesala, če bi prišel pome,“ je dodala. "Ta točka je bila od začetka do konca vrhunska,“ pa je dejala Nika Ambrožič Urbas. Lado Bizovičar je njegov slow fox označil za odličnega, Andrej Škufca pa je povedal, da je bil Gapšer nocoj pravi mojster ritma, ki je imel pod nadzorom svoje korake. Od žirije sta si prislužila 40 točk.

Natalija Gros | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Sledil je nastop Natalije Gros. Ponoviti je morala sambo. Nika je po nastopu povedala, da je imela Natalijina samba "top energijo“, Andrej pa je izjavil, da je samba eden težjih plesov, ki ga lahko zaplešejo le fizično pripravljeni plesalci, kar Natalija, nekdanja plezalka, zagotovo je. "Imela si fantastični ritem v telesu. Tvoja samba je bila praznovanje življenja,“ pa je sambo ocenila Katarina, Lado pa je Mihu in Nataliji čestital za erotični ples. Prislužila sta si 34 točk.

gorka berden | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Gorka Berden in Andrej Rebula pa sta še enkrat pokazala angleški valček. "Kako je lepo gledati dobre plesalce in biti v prvi vrsti v zadnji oddaji … To je bil miren, koncentriran valček, brez vidne treme. V pravih momentih si bila trda kot dila, v pravih trenutkih pa mehka kot maslo,“ je dejal Lado, Nika pa je izjavila, da ji je bilo najbolj všeč to, da je tako samozavestno plesala. Katarina je izpostavila, da je imela Gorka zahtevno koreografijo. "Kljub težkim korakom, si imela odlično držo, linija hrbtenice se je nadaljevala do vrha glave,“ je povedala. "Zares lep angleški valček,“ pa je ples ocenil Andrej in dodal, da mu je bil najbolj všeč zaključek. "Upam, da to ni bil tvoj zadnji ples,“ je še dejal. Dobila sta 36 točk.

Ko so sodniškim ocenam prišteli še glasove gledalcev, sta morala šov zapustiti Gorka in Andrej. "Zahvalila bi se rada Andreju, ker je bil res krasen,“ je po izpadu povedala Gorka.

V superfinalu Natalija in Gašper

natalija gros | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Superfinale je začela Natalija, ki je zaplesala tango. "S temi rdečimi čevlji si samo še bolj poudarila svoja popolna stopala. Tango je bil strasten in to strast sta z vsakim korakom stopnjevala,“ je povedala Katarina. "Odlična izbira za gas v ciljni ravnini je tango. To ni bil tvoj zadnji ples, ampak tvoj zmagovalni,“ je dejal Lado, Andrej pa je dodal, da mu je bilo všeč, da se je plesu in soplesalcu povsem prepustila. Nika pa je izjavila, da je žarela kot ognjenik.

Gašper Rifelj | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Gašper se je odločil za sodobni ples. Andrej Škufca se je med nastopom spraševal, zakaj sta se odločila za ta ples, saj gre za zelo tvegano odločitev. "Vesel sem, da si se odločil za to, ker je bilo fantastično,“ je dodal. Navdušena je bila tudi Katarina: "Kocine so mi šle pokonci in solze v oči. Bilo je eksplozivno. Na plesišču si pustil srce.“ "Popolnoma si me presenetil. Fantastično,“ je dejala Nika, Lado pa je povedal, da ga je ta ples ustoličil kot plesalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.