Magazin > VIP
18865 ogledov

Rifelj o naklonjenosti do soplesalke: "Dihala sva kot eno"

Gašper Rifelj Anže Petkovšek
Vice prvak letošnjega šova Zvezde plešejo je Gašper Rifelj, pevec, ki je po novem več kot upravičeno skoraj profesionalni plesalec.

Ste razočarani, da vam je plesni globus za las ušel?

Nisem razočaran, želel sem si odplesati to zadnjo točko, ki je bila najina in v kateri sva pokazala vse, vse, kar midva sva. Ta želja se mi je izpolnila. Srečen sem, privoščim Nataliji zmago. Vsi smo se borili in ljudje so na koncu odločili, jaz pa sem vseeno presrečen, da se je ta šov za mene tako končal kot se je.

Kdo pa bi bil vaš zmagovalec, če ne bi navijali zase?

Nikogar ne morem favorizirati, vsi mi smo bili zasluženo v finalu in vsak je pokazal maksimum, res ne morem nikogar posebno izpostaviti. Res pa privoščim Nataliji in sem vesel, da se je to zgodilo.

S soplesalko Majo sta se noro ujela, vmes ste celo izjavili, da si želite točna tako punc kot je Maja, kaj to pomeni, da ste se malo zaljubili?

Ne. Od Maje sem dobil vso podporo, ki sem jo za ta šov potreboval. Vlila mi je vero v sebe, bila je sto odstotno pri stvari in res sva za ta projekt dihala kot eno.

Mislite nadaljevati plesno kariero, ples in glasba sta tako ali tako močno povezana?

Kmalu bom izdal nov videospot, v katerem bova z Majo tudi plesala, tako da bova tam nekako zaključila najin ples. Zagotovo bom ples vključil v svoje nastope in projekte.

Kaj je bil za vas najtežji in najlepši del šova?

Superfinalni ples je bil tako poln emocij, da mi bo zagotovo zavedno ostal v spominu. Veliko je bilo tudi težkih trenutkov, vendar sva jih uspešno premagovala. Morda ravno slow fox, čeprav vsak na svoj način.

Kateri sodniški komentar ste si najbolj zapomnili?

Zapomnil sem si tistega iz prve oddaje, ki mi ga je namenila Nika, in sicer, da sem popolna prehranska piramida, Lado pa je dodal, da sem beljakovinski smoothie (smeh). To mi bo zagotovo ostalo v spominu.

Glasbeniki ste že tako na udaru kar se tiče oboževalk, sedaj pa verjetno še toliko bolj, ko vede, kako dober plesalec ste?

Najprej se moram spočiti, odmisliti vse to, da se mi sprazni glava, da se vse to prečisti, potem pa bom razmišljal o vsem skupaj.

GAŠPER RIFELJ in MAJA GERŠAK | Avtor: POP TV POP TV

Maja o Gašperju: "Malo mi je žal za Gašperja"

Maja Geršak, profesionalna plesalka in profesorica športne vzgoje, je tista, ki je v Gašperja verjela in mu mentorirala srčno in predano.

"Že cel dan sem čutila, da se bodo stvari zelo dobro poklopile in ne morem reči, da sva spadala v superfinale, sem pa čutila, da se bo to zgodilo. Ni me skrbelo. Sem zelo vesela, predvsem za to, da sva lahko pokazala, da je ples lahko tako lep.  In da ples ni samo tekmovanje, kot smo ga imeli tukaj, pač pa umetnost. In če ga začutiš, si ne glede na to, ali držiš pokal ali ne, zmagovalec. Malo mi je žal za Gašperja, ker vem, kako si je to želel in kako bi dvignil ta pokal, a tekma je tekma. Mislim, da je prepričal tudi dvomljivce," pravi Maja in dodaja, da je z oddajo napredovala tudi sama: "Je drugače kot profesionalna kariera, a jaz sem se oddaji popolnoma predala že v prvi sezoni, le da v prvi sezoni nisem tako daleč prišla. Z Gašperjem sem imela srečo in mislim, da sem kot mentorica napredovala tudi jaz. Z Gašperjem sva se to sezono tako lepo dopolnjevala, da sem povsem verjela vanj, on pa v mene in zato je vse nekako raslo."

 

Komentarjev 2
  • janez12 09:22 29.maj 2018.

    Kar zadeva ples, sta bila razred zase. Zakaj so ljudje glasovali za Natalijo (ki je bila brez dvoma druga najboljša) pa je drugo vprašanje ?!

  • Friderik1950 07:41 29.maj 2018.

    Še meni se dopadeta. Par za naslovnice.

Sorodne novice