Magazin > Film & Glasba & TV
26078 ogledov

Kakšen kiks med oddajo Zvezde plešejo!

Andrej Rebula, plesalec in Gorka Berden, igralka Sandi Fišer / mediaspeed.net
To se ne bi smelo zgoditi.

V polfinalni oddaji šova Zvezde plešejo je bilo hudo napeto. Za dvig adrenalina pa niso poskrbeli le plesalci, ki so tokrat plesali v dvojicah in trojicah, in sodniki s svojimi žgečkljivimi komentarji, pač pa tudi hišni band. Trema je očitno na vrhuncu in morda je to botrovalo napaki, ki se je pripetila včeraj. 

Igralka Gorka Berden in njen soplesalec Andrej sta namreč prekinila svoj nastop. Kriv je bil hišni bend, ki se je zmotil na začetku pesmi. A tekmovalcev to niti malo ni vrglo s tira. Gorka je sicer dobila še eno možnost in s plesalcem sta ples ponovila. Gorki se pozna, da je igralka in da je v nepredvidljivih situacijah in improvizaciji povsem domača. Ravno obratno, težavica ji je očitno dala še dodaten zalet, kar je opazil tudi sodnik Lado Bizovičar: "Vidva sta tehnično napako banda izkoristila kot adrenalin za boljši nastop. To je bilo fenomenalno. Naredila si največji korak od popolne začetnice do današnjega plesa in to si dokazala danes. Bravo!" Za čuten dunajski valček sta Gorka in Andrej prejela 35 sodniških točk. "Bila si kot hijacinta, ki privablja poglede v Tivoliju," je Gorki polaskala Nika Urbas, Andrej Škufca pa pohvalno dodal: "Ti si talentirana in imaš občutek za ples. In danes si spet dokazala, da si najboljša. Zelo lep dunajski valček."

GORKA BERDEN in ANDREJ REBULA | Avtor: POP TV POP TV

Gorka se je z Rebeko Dremelj na koncu borila za vstopnico v finale in jo tudi osvojila. V finalu šova Zvezde plešejo se bodo torej vrteli Natalija Gros, Gašper Rifelj in Gorka Berden. 

 

Komentarjev 1
  • Tadej 00:12 22.maj 2018.

    Simpaticna in s smislom za humor. Vsec mi je :)

Sorodne novice