Magazin > VIP
15460 ogledov

Gledalka Zvezd plešejo: Obsedela sem na kavču in za vsak primer malo prevrtela nazaj

zvezde plešejo POP TV
Gledalka se je po šoku spraševala, ali se je njenemu televizorju "zbrkljalo".

Sinoči je iz šova Zvezde plešejo izpadla Sanja Modrič, ki je oddajo odprla s plesom charleston. "Ustrezajo ti latino ritmi, pogrešala pa sem malo več charlestona v stopalih, sicer pa je bilo super," je komentirala Katarina Venturini, Lado Bizovičar pa je dodal: "Lepo je videti, kako se zabavaš. Razumem, da je težko paziti na detajle, medtem ko plešeš, ker moraš misliti še na novo koreografijo, korake in na tisoč in eno stvar. Me pa čudi, da se ne posvetiš detajlom, ko igraš lutko. Takrat imaš pa res čas, da se pripraviš in da roke niso šlampaste. Lahko bi se zgledovala po plastičnih kolegicah." Je bila pa nad Sanjo navdušena Nika Urbas Ambrožič, ki je izjavila:  "Všeč mi je bilo. Bila si kot izurjen beli zajček izstreljen iz klobuka. Sproščeno in igrivo." 

Sanja in Miha sta od sodnikov prejela 24 točk, pet točk več kot Ivica, ki je morala od sodnikov poslušati kritike, da od zvezd v 8. oddaji pričakujejo boljši nastop. "Ivica, kaj se je zgodilo? Si se zaležala na tem kratkem dopustu? Videti si bila, kot da si slabe volje, ker te je nekdo zbudil med popoldanskim počitkom. Ponavadi so tvoje točke dvignile razpoloženje, danes pa je bilo tole za oddajo, kot bi nekdo z rolerji na pesek zapeljal," je bil slikovit Lado.

Da je Ivica ostala v šovu, je gledalce močno presenetilo. Mnogi so prepričani, da ta razplet ni bil pošten. "Ne morem verjeti, ostala sem brez besed ... Obsedela na kavču in si za vsak primer malo prevrtela nazaj, če se je mojemu televizorju malo zbrkljalo ... Ni se mu, se je pa očitno nekomu drugemu," je na Facebooku zapisala gledalka šova, nekdo drug pa je pripomnil: "Ivica je simpatična, pa vendar je plesni šov in danes je bila res najslabša. Oddaja je tako narejena, da polovico glasov prispevajo gledalci in očitno predstavljajo takšno publiko, ki dejansko tudi glasuje. Ni pravično, a tak je sistem. Škoda za Sanjo."

Obstajajo pa tudi gledalci, ki v Sanjinem izpadu vidijo teorijo zarote. "No, tole danes se je pa pokazalo, da je res ena velika kuhna. Vsi vemo, da bi po današnjem katastrofalnem nastopu morala šov zapustiti Ivica," je zapisala komentatorka Suzana, Ana pa pravi: "Zakaj ne bi smeli gledalci videti končnih rezultatov? Ni pošteno, ne bom več gledala, ker ne prenesem mučk!"

Komentarjev 6
  • Tadej 15:47 07.maj 2018.

    Ce pa bi slaba Sanja ostala, pa bi bila spet kuhna, ker je zaposlena na pop tv-ju. Vseh nikoli ne mores zadovoljit, vedno bojo teoretiki zarot videli "kuhno".

  • blayo 09:55 07.maj 2018.

    Hmm, v čem je sploh problem? Prestaviš pač na tisti program, kjer iz šova izpade tisti za katerega si mnenja da mora izpasti. Ni hudič, da bo pri poplavi vseh teh resničnostnih šovov vsaj en tak...

  • tecumseh_1975 09:18 07.maj 2018.

    A vam še ni jasno da morajo "zmagati" Grosovo. Uno,..situacija, mož umrl, otrok, samohranilka. Vse ostalo je pa samo šov za rajo.