Magazin > VIP
20422 ogledov

Zvezde plešejo: Drama pred polfinalom

Matej Krajcer Pop TV
Kaj bodo naredili sedaj?

V nedeljo se je plesalec Matej Krajcer med charlestonom z Ivico poškodoval. Že prvi izvidi so nakazovali, da gre za resno poškodbo, sedaj pa je bilo dokončno potrjeno, da je njegova zadnja stegenska mišica natrgana. Matej ima predpisan počitek, tako da se je moral odpovedati nastopu v polfinalu, kjer bi se pridružil Gorki in Andreju v plesnem triu.
 
"Že med plesom sem slišal, da je nekaj počilo in takoj mi je bilo jasno, da gre za resno poškodbo. V teh dneh sem bil na zdravniških pregledih, ki so to potrdili, tako da sem moral žal odpovedati ples z Gorko in Andrejem. Zelo mi je žal, da ne bom zaplesal z njima v triu. Želim jima veliko sreče," je o poškodbi povedal Matej.
 
"Matejeva poškodba me je res užalostila, saj sem si želela plesati z njim. Ves čas sem upala, da ni nekaj hujšega. Sem pa takoj razumela, da nimamo kaj in da je zdravje na prvem mestu. Pomembno je, da se pozdravi,"
je o poškodbi povedala Gorka, ki jo upravičeno skrbi, kako se bodo rešili iz zagate. Polfinale je namreč že čez tri dni.

Kdo bo zamenjal Mateja, še ni znano.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.