Magazin > VIP
8259 ogledov

Žalostna Sanja Modrić: Potrebujem nekaj dni, da pridem k sebi

sanja modrić Pop TV
Priljubljena športna komentatorka je zapustila šov Zvezde plešejo, nad čemer so bili ogorčeni in razočarani tudi številni oboževalci šova.

Ob izločitvi ste imeli solze v očeh, videti je bilo, da je to slovo za vas zelo čustveno. 
Nikoli nisem skrivala, da res uživam v tem in da si želim ostati čim dlje. Ne iz tega razloga, da bi si želela zmagati, pač pa, ker je bila to taka neverjetna izkušnja. Seveda sem bila razočarana, a v katerem koli trenutku bi bilo konec, bi bila razočarana. To pa zgolj zaradi tega, ker se ta ples s tem konča. Sem bila pa precej pomirjena, bolj kot presenečena, saj sva se res zabavala v tem tednu in bila zadovoljna s svojim nastopom in je vseeno malo boljši občutek, ko odhajaš ter veš, da si naredil vse, kar je bilo v tvojih močeh.

Je pa to vseeno šov in ne običajno tekmovanje. 
Predvsem to ni plesno tekmovanje, ker potem se ne bi zgodilo, da bi Rok Kunaver izpadel že v četrti oddaji. Res ni plesno tekmovanje in treba je tudi vedeti, da nimamo vsi enakega plesnega predznanja. Eni prihajamo iz sveta, kjer nikoli nismo nič takega počeli in je vsak korak nov, drugi imajo pač več nekih izkušenj in res ne vem, kaj je tista kombinacija za uspeh. Da znaš plesati, očitno, ker trije pari so se vzdignili nad ostale. Da imaš podporo občinstva, da jih z nečim kupiš in midva sva tega tokrat imela manj kot Ivica. Da bi sedaj karkoli zamerila, pa ne.

Se pravi, da ste bili žalosti predvsem zaradi konca nekega lepega obdobja?
Ampak ta moj občutek, kaj bo, ko bo vsega tega konec, to rahlo krizo sem imela že drugi ali tretji dan. In vseeno je, ali je bilo to v nedeljo ali čez tri oddaje, žalosten občutek je, da je ta plesna zgodba končana. 

Se vam zdi, da ste imeli smolo, ker ste na izločitvi stali ob Ivici, ki je pri gledalcih zelo priljubljena?
Enkrat imaš malo smole, drugič malo več sreče. Konec koncev, v prejšnji oddaji sva bila midva malo slabša v točkah, pa je izpadel Dejan. Nekako sem čutila, tako da niti nisem bila presenečena, ko so razglasili, da ostajata Ivica in Matej.

Boste s plesom nadaljevali?
Ko enkrat prideš do take izkušnje, da plešeš s profesionalcem, da je vse to na nekem nivoju, si težko predstavljam, da se sedaj vpišem na nek osnovni plesni tečaj. Mislim, da potrebujem nekaj dni, da pridem k sebi, saj je bilo naporno tako čustveno kot fizično. Enostavno moram malo zadihati in se odločiti, kam bom usmerila svojo energijo. Da, rada bi plesala, zaradi sebe, zaradi svojega užitka. Na kakšen način, pa še ne vem. Krasna izkušnja je bila šola salse in morda na kakšen tak način.

So vas doma že kaj pogrešali?
Mislim, da si gledalci in bralci sploh ne predstavljajo, koliko truda je vloženega v to, da v enem tednu iz nule prideš do tega, da nekaj pokažeš. Nihče od nas nikoli ni pozabil korakov, mogoče je pešala izvedba, ampak pokazali pa smo tisto, kar smo se naučili. Bilo je veliko več treningov kot sem pričakovala in res sem hvaležna družini za to podporo. To je bilo res eno tako obdobje, čeprav se bo morda grdo slišalo, ko sem bila sama sebi na prvem mestu in oni so me v tem podpirali.

Verjetno pa vas je mož dobro razumel, glede na to, da je bil nekoč profesionalni športnik?
Predvsem mi je govoril, da sedaj lahko njega malo bolj razumem (smeh).

V zadnji oddaji smo vas videli v malce krajših oblačilih in opazili vašo popolno postavo, je za to zaslužen ples?
Nisem si mislila, da bom nastopala v tako kratkih oblačilih. Ko smo se pogovarjali, sem pogosto govorila, da si ne želim preveč dekolteja, pa tega in onega. Nisem izgubila ekstremno veliko kil, je pa res, da sem telo na malce drugačen način preoblikovala. Ples je en tak šport, da imajo plesalci res zelo lepa telesa. Je šport, ki ti res oblikuje čisto vse mišice. Nenavadno mi je bilo pri rokah, ker res nisem delala nobenih vaj za roke, pa sem vseeno začela opažati spremembe, da je vse skupaj malo bolj definirano. Sigurno je to en pozitiven stranski učinek tega šova (smeh).

Kako se boste sedaj oddolžili družini?
Imam v načrtu, da si konec tedna vzamemo zase in malo zadihamo, potem pa me že pričakujejo v službi. Res sem jim hvaležna za to razumevanje, seveda se je bilo lažje zmeniti, ker sem na Popu zaposlena. Ampak normalno službo, z osem urnim delavnikom, se s šovom ne bi dalo uskladiti, ima dan premalo ur. Zato načeloma iščejo bolj svobodne umetnike, ki se temu lahko posvetijo. 

Komentarjev 3
  • duuudeee 09:43 08.maj 2018.

    Bem vam te glupe senzacionalistične naslove - "Žalostna Sanja Modrić: Potrebujem nekaj dni, da pridem k sebi" - zdej pa ti ugotov a ji je kdo umru al kaj

  • Friderik1950 09:30 08.maj 2018.

    Sanja v hlačkah, - najlepša 'baba' v šovu. Ocena '9'!

Sorodne novice