Magazin > Film & Glasba & TV
35336 ogledov

Gorka Berden: Zaradi napake bi od Pop TV pričakovala vsaj to

Andrej Rebula, plesalec in Gorka Berden, igralka Sandi Fišer / mediaspeed.net
Tehnična napaka benda med šovom Zvezde plešejo je Gorko Berden precej bolj dotolkla kot je pokazala …

"Res je, da je bil valček na vaji nekaj povsem drugega kot valček na oddaji, ko naju je bend prekinil s tehnično napako. Bila sem zelo zmedena in takrat bi prav prišlo, da bi zavrteli kakšen oglasni blok, da bi se lahko malo zbrala. Jaz, ki vem, kako bi moglo izpasti, vem, da to ni bilo to. Drži pa, da je bil za mano hudo naporen teden ... Menjava plesalce, zaradi poškodbe noge, in še ta tehnična napaka, na koncu oddaje se je videlo, da sem bila že res zelo zelo utrujena. Poleg tega sem na 'vročem stolčku' stala z Rebeko (Dremelj, op. a.), ki mi jo je res žal, saj se je zelo potrudila in super odplesala, še posebej v zadnji oddaji, zato je bilo toliko bolj napeto," je o tehničnem kiksu benda med šovom Zvezde plešejo, ki jo je stal popolno izvedene točke in povzročil dodatni stres, povedala igralka Gorka Berden.

Andrej Rebula, plesalec in Gorka Berden, igralka Magazin Kakšen kiks med oddajo Zvezde plešejo!

Gorka se je sicer uvrstila v finale šova, v katerem se bo to nedeljo pomerila z nekdanjo vrhunsko plezalko Natalijo Gros in pevcem Gašperjem Rifeljem. Prav tako pa igralka ni bila navdušena nad izborom plesa, ki jo je doletel v polfinalni oddaji: "Dunajski valček se mi ni zdel primeren ples za polfinalno oddajo, saj bi si želela kaj bolj karakternega, nekaj, kjer bi lahko bolj pokazala sebe, kot na primer tango ali salsa. A tako pač je kot določi produkcija, da se nekako pri vseh plesalcih razvrstijo vsi plesi in jaz sem valček dobila na zadnje. Nato pač iz tega narediš maksimum."

zvezde plešejo Drama pred polfinalom Magazin Zvezde plešejo: Drama pred polfinalom
Komentarjev 2
  • Tadej 16:15 24.maj 2018.

    Gorka je res talentirana...ce gasper rabi 10 ur na dan, ona rabi 5 ur.

  • karli 09:56 24.maj 2018.

    Vse čestitke.Mislim pa da je Gorka dosegla oziroma presegla samo sebe.Tudi če bo tretja po dosedaj prikazanem je lep rezultat.

Sorodne novice