Magazin > VIP
15011 ogledov

Nika Urbas o tem, kaj je najlepše v njenem zakonu

Nika Urbas Mediaspeed
Po dvajsetih letih veze še vedno do ušes zaljubljena v svojega moža. To je njuna skrivnost …

"Z Matjažem sva par že dvajset let, pred tremi leti pa sva se tudi poročila. Ljubeč odnos nama zelo veliko pomeni. Za naju je ljubezen osnova za vse ostalo. Kljub zelo dinamičnemu načinu življenja nama uspeva, da eden drugemu posvečava veliko pozornost in zvezo negujeva," o svoji zakonski sreči pravi Nika Urbas Ambrožič.

In v čem je skrivnost njune zakonske sreče? "Vse temelji na dobri komunikaciji, iskrenosti, zaupanju pa tudi smisel za humor igra pri dobrem partnerskem odnosu pomembno vlogo. Rada se pohecava in se znava odklopiti od vsakodnevnih obveznosti. Odličen partnerski odnos mi pomeni zelo veliko, če ne kar največ. To je tista stabilnost, ki jo potrebujem, da se lahko v vrtincu modernega življenja usmerjam po svojih željah in načrtih. Daje mi namreč moč. Matjaž je moja velika podpora. Pri tem naj vam zaupam, da se ob močni ljubezenski zvezi sploh ne zavedaš, da se čemu odrekaš. Prepuščava se eden drugemu, ob tem pa nama je najpomembneje, da sva skupaj. In kaj je najlepše? To, da se eden nad drugim še vedno tako navdušujeva, kot sva se takrat, ko sva se spoznala," dodaja Nika. Prelepo, kajne?

Nika Urbas Magazin Tako je Nika Urbas Ambrožič videti v kopalkah
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice