Magazin > VIP
20601 ogledov

Je Peter Poles skočil v zakonski jarem?

zvezde plešejo POP TV
V finalni oddaji zvezde plešejo je Peter Poles z izborom nakita sprožil številna ugibanja.

Že več kot deset let je voditelj Peter Poles srečen z nekdanjo lepotno urednico, vizažistko, danes tudi blogerko, Niko Veger. Parček svoje družinsko življenje, imata namreč tudi dve hčerki, skrbno skriva pred mediji, vseeno pa Nika kakšen zasebni detajl deli s svoji Instagram sledilci in bralci bloga. Tako smo letos izvedeli, da je družinica počitnikovala na Maldivih in da je Nika Perotu za rojstni dan organizirala sanjsko zabavo. A novičkeali vsaj namiga o morebitni poroki nikoli nismo zasledili, zato nas je toliko bolj presenetilo, ko smo Perota na finalu zagledali s prstanom, ki je zelo podoben tistim pravim poročnim.

zvezde plešejo Magazin Zvezde plešejo: Kaj na POP TV naredijo z glasovi

Ali  to tudi je? "Ne. To je prstan, ki je isti letnik kot jaz. Po navadi nakitu nisem naklonjen, ampak  ko sem zasledil tole, se mi je pa zdelo super. Prstan je narejen iz jugoslovanskega kovanca za pet dinarjev in je letnik 1978, torej moj letnik. Tip jih izdeluje sam in tako mi je bil všeč, da sem si ga nadel in ga neprestano nosim. Ker je stilistka mislila, da lepo zaključi celoten izgled, sem ga obdržal na roki,"  je zgodbo o morebitnem poročnem prstanu povedal Peter.

Peter Poles | Avtor: Marko Delbello Ocepek Marko Delbello Ocepek

Pa priljubljeni voditelj razmišlja o tem, da bi svojo Niko kdaj popeljal pred oltar? "Prstanec je že zaseden (smeh). Nikoli ne reči nikoli, a v nekem kratkoročnem načrtu tega ni. Ampak saj veste, kako te stvari pridejo, bim bam bom … lahko, da se zgodi," še dodaja. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice