Magazin > VIP
63411 ogledov

Venturinijeva povedala o težkem obdobju po koncu veze s Škufco

katarina venturini, nika urbas Pop TV
Danes kolega in sodelavca, nekoč partnerja, tako zasebno in plesno. Kako je Katarini Venturini in Andreju Škufci uspelo ohraniti tako lep odnos?

"Ko sva šla midva zasebno narazen, sva še vedno plesala. In ker je bil cilj skupen, ker sva plesala in trenirala za skupni cilj, je bilo nekako logično, da se drug od drugega ne oddaljiva, temveč to krizo skupaj prebrodiva. Ko greš v vsakdanjem življenju narazen, človeka ne vidiš, midva pa sva bila skupaj po šest, sedem ur na dan. Ni bilo enostavno, ampak sem pa zelo ponosna na to obdobje," lahko danes o tem brez težav govori Katarina Venturini, nekoč profesionalna plesalka, danes podjetnica, plesna učiteljica, trenerka in sodnica v šovu Zvezde Plešejo. Predvsem pa ena najbolj gracioznih Slovenk, zato nič čudnega, da je nivo odnosa ohranila tudi z nekdanjim partnerjem Andrejem Škufco

Gašper Rifelj Zvezde plešejo Magazin Rifelj o naklonjenosti do soplesalke: "Dihala sva kot eno"

Katarina je prejšnji teden tudi zaključila sodniško sezono v šovu Zvezde plešejo, kjer je slavila plezalka Natalija Gros, ki so jo gledalci izbrali po superfinalni plesni borbi z pevcem Gašperjem Rifeljem. Je zmagala tudi Katarinina favoritka? "Izbor gledalcev ima seveda veliko težo in jaz sem z njim zadovoljna. Lani sem naredila to napako, da po prvi oddaji nisem na listek napisala svojih treh favoritov. Letos sem to naredila in Natalija je bila ena izmed njih. Ostala dva sta bila Gašper in Rok. Rok se je poslovil zelo nenadno, to pa zato, ker ni bil med ogroženimi in ljudje zanj niso glasovali. Zato je zelo pomembno, da tudi, če tvoj favorit ni med ogroženimi, vseeno glasuješ zanj," svetuje gledalcem za prihodnjo sezono..

zvezde plešejo Magazin Natalija Gros: "Če bi lahko imela eno željo, bi si zaželela …"

Sicer pa se Venturinijeva ob koncu plesne sezone odpravlja na zaslužen dopust z avtodomom, ki je najljubši način potovanja njene družine. "Pravijo, da moraš na potovanju, ko se le ta končuje, začeti načrtovati novo. Tako, da je vsekakor že vse načrtovano in gremo  letos v francosko provinco Bretanijo. Francijo imamo radi, hkrati pa je avtodomom zelo prijazna," dodaja. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice