Magazin > Film & Glasba & TV
4296 ogledov

Zvezde plešejo: Letos v šovu tudi gluhi zvezdnik!

zvezde plešejo Anže Petkovšek
Kdo bo tekmoval v letošnji sezoni plesnega šova Zvezde plešejo?

POP TV je razkril, koga bomo letos gledali v šovu Zvezde plešejo. Za naziv najboljšega amaterskega plesalca med estradniki se bodo potegovali pevka Špela Grošelj in njen partner Gregor, televizijska in glasbena legenda Boris Kopitar, zmagovalec Kmetije Franko Bajc, pevka Tanja Žagar, igralka Tina Gorenjak,  manekenka Jana Koteska, nekdanji košarkar Miha Zupan, nekdanja članica skupine Bepop Tinkara Fortuna, voditelj in igralec Igor Mikić, pevka ansambla Vihar Klara Lorger in pevec Denis Vučak.

natalija gros Zvezde plešejo Magazin Natalija Gros iz Zvezde plešejo: Čaka jo še eno slovo

Eden izmed najbolj zanimih tekmovalcev je zagotovo 36-letni gluhi košarkar Miha Zupan, ki pravi, da je to zanj velik izziv in da ga zelo zanima, kako bodo nanj gledali gledalci. "Ali gluhe osebe znajo plesati ali ne? To je velik vprašaj," izziva gledalce. Sicer pa je portalu 24ur zaupal, da je meje premikal že, ko se je odločil za profesionalno košarkarsko kariero: "Da sem potlačil svoje strahove, odšel v tujino in tam igral devet let.  To je bila moja zmaga. Da sem sebi in predvsem dvomljivcem, ki pa jih ni bilo prav malo, dokazal, da sem bil kljub gluhoti uspešen in enakovreden drugim košarkarjem. Hkrati je bila ta izkušnja sporočilo drugim gluhim, da zmoremo, da smo sposobni, da moramo verjeti vase in poskusiti pa čeprav je treba več delati, se bolj potruditi in vztrajati kot ostali."

Tara Zupančič Magazin Tara Zupančič: Tako vroče je praznovala trideset let
Komentarjev 2
  • Pepe007 10:36 01.februar 2019.

    Plesati pravilno se ne da, če si gluh za ritem (brez posluha) in ne vem, kako bi gluh za vse zvoke plesal v ritmu? Bodo videli tisti, ki imajo smisel za ples in hkrati gledajo take vrste oddaj. Vsekakor pa ...prikaži več vsa čast Mihi Zupanu za vse, kar je v življenju že dosegel in nam je lahko za zgled.

Sorodne novice