Magazin > VIP
13683 ogledov

Franku Bajcu te svetlolaske ni uspelo očarati

franko bajc Saša Despot
Čeprav bi se marsikatera žela stisniti k zmagovalcu lanskoletne Kmetije, ga ta lepa svetlolaska obravnava strogo profesionalno.

V nedeljo se začne šov Zvezde plešejo, zato so slavni tekmovalci že polno zaposleni s plesnimi treningi, ki so še posebej zahtevni za popolne novince, ki se s plesom srečujejo prvič. Med njimi je tudi zmagovalec lanskoletnega resničnostnega šova Kmetija, Franko Bajc, ki se sicer vrti v paru z brhko plesalko Svetlano Cigoj, katero pa s svojimi plesnimi koraki ni ravno očaral.

špela grošelj Magazin Špela Grošelj svojemu fantu: Pras**, cel dan si mi lagal

"Seveda je luštna in fajn, a glede na to, da Svetlana sicer pleše z Mišem, ki je vrhunski plesalec, je jaz s svojim plesom ne morem očarati. Tudi moja samozavest ni ravno na vrhuncu, v življenju sem namreč plesal le na sestričninem maturantskem plesu in nekaj korakov, ko sem tekmoval za mistra Slovenije," je razkril Franko, ki ima o svoji trenerki in soplesalki le pohvalne besede: "Stroga je v smislu discipline in tako je tudi prav, če ne, ne bi bilo napredka. Všeč mi je, da ko se dela, se dela, ko končamo, pa se zabavamo."

fanko bajc Franko iz Kmetije Magazin Presunjeni Franko iz Kmetije: Meni si ne upajo toliko napisati, pa pišejo mojim staršem

Sicer pa je Franko že v pričakovanju in poln pozitivne treme. Pravi, da si ne želi polovičarstva in da bo v nedeljo dal vse od sebe. 

Zvezde plešejo | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 1
  • Avatar Millikanta
    Millikanta 00:30 10.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

Sorodne novice