Magazin > VIP
11125 ogledov

Franko Bajc: "Tistih, ki bi si jih želel, ne privlačim"

kmetija, franko bajc Saša Despot
Eden najbolj zaželenih mladeničev ta hip o tem, kako je porabil glavno nagrado, ki jo je osvojil v šovu Kmetija, in o tem, ali išče ljubezen.

"Seveda mi je zmaga spremenila življenje in to kar konkretno in na zelo pozitivno. Danes lahko delam tisto, kar mi je všeč, in se v tem izpopolnjujem. Zaradi tega sem se na Kmetiji zbujal z nasmeškom. Šov je bil odlična odskočna deska. Nagrade ne zapravljam,  živim isto kot prej, le da mi sedaj ni treba skrbeti, kako bom prišel čez mesec. Imam neko zaledje, da mi trenutno ni treba hoditi v službo in se lahko res posvečam glasbi, vadim in snemam. Pred kratkim sem bil v Nemčiji, kjer sem si dokupil nekaj  glasbene opreme, a na to gledam kot naložbo," je razkril Franko Bajc, ki je trenutno polno zaposlen s snemanjem novih skladb, pri čemer mu pomaga mladi slovenski producent  Žan Serčič

franko bajc Zmagovalec Kmetije Magazin Za Frankom vzdihuje pol Slovenije, on pa za to znano Slovenko

"Spot bo končan v roku dveh tednov in bo tudi takoj izšel. Ne gre le za bobne in vokal, Žan je tukaj prispeval ogromen delež, zato se pustite presenetiti. Nikoli se nisem rad uvrščal v nek glasbeni slog, naj poslušalci sami presodijo, kam nas želijo umestiti," pravi Franko.
franko bajc Franko Bajc Magazin Na to vprašanje, ki zanima vse, zmagovalec Kmetije ni odgovoril

Zdi se, da zmagovalec Kmetije resnično živi svojo pravljico in to z lastno glasbeno podlago, pa je tako tudi na ljubezenskem področju? "Ljubezni ne iščem, a se je ne bi branil. Morda sem na Kmetiji dajal vtis, kot da se hranim s to pozornostjo, a v resnici je s tem tako, da punce, ki me privlačijo, moja prepoznavnost žal odvrača,"  je potožil Franko, ki pa je pred kratkim javno priznal, da se mu je zelo simpatična pevka Gaja Prestor: "Gajo res poznam tudi v živo, bil sem že na njenih koncertih, res je v redu punca, a ima fanta, zato o tem trenutno ne razmišljam. Se pa dobro razumeva, vendar ji ne bi rad povzročal težav ali da bi ji bilo zaradi mene nelagodno."
Komentarjev 4
  • fiston 21:52 06.februar 2019.

    Se mi zdi da se bosta skupaj s Serčičem fsrala. :)

  • Majazmaja 10:32 06.februar 2019.

    'Nagrade ne zapravljam, živim isto kot prej, le da mi sedaj ni treba skrbeti, kako bom prišel čez mesec. Imam neko zaledje, da mi trenutno ni treba hoditi v službo in se lahko res posvečam glasbi, vadim in snemam. Pred ...prikaži več kratkim sem bil v Nemčiji, kjer sem si dokupil nekaj glasbene opreme, a na to gledam kot naložbo, ...' Bravo, 'zvezda' česarkoli že si. 35k eur je res denar, pri katerem ti ni treba v službo! Đizs! Moja 6-letna nečakinja ima tako razmišljanje!

Sorodne novice