Magazin > VIP
38032 ogledov

Za Frankom vzdihuje pol Slovenije, on pa za to znano Slovenko

franko bajc Saša Despot
Postavni Franko Bajc, ki je slavil v zadnji sezoni resničnostnega šova Kmetija, je izdal, ob kateri lepotici mu poskoči srce.

Na Kmetiji so ga povezovali s sotekmovalko Laro, na tisoče gledalk pa je vzdihovalo pred TV zasloni. Franko Bajc, mister, glasbenik, osebni trener, resničnostni zvezdnik in ljubitelj konj, je bil to televizijsko sezono zagotovo pravi bonbonček za oči, kot se je izrazil njegov sotekmovalec Miha. Zato nič čudnega, da ima Franko ogromno oboževalk. Po tem, ko je postal zmagovalec Kmetije, pa še toliko več.

franko bajc Franko Bajc Magazin Na to vprašanje, ki zanima vse, zmagovalec Kmetije ni odgovoril

Bajc nam je v nedavnem intervjuju izdal, da je samski in da se bo trenutno posvetil glasbi, pri čemer mu bo pomagal glasbeni producent Žan Serčič. O ženskah je bil zelo redko beseden, je pa pred kratkim na eni izmed radijskih postaj izdal, da mu je zelo všeč pevka Gaja Prestor.

Nik Triler vabil v trojčka Magazin Kmetija: Nik ponoči zahteval dva prezervativa

Gaja in Franko se sicer poznata, oba imata skupno tudi ljubezen do glasbe in Žana Serčiča, ki sodeluje z obema, a se po navedbah skupnih prijateljev menda še nista zapletla. "Iz te moke ne bo kruha, saj imam fanta. Se pa s Frankom poznava in sva kolega," pa je razkrila Gaja, verjetno ene redkih deklet v Sloveniji, ki je Franku rekla "ne".

Komentarjev 5
  • Avatar Ancrilinna
    Ancrilinna 22:12 05.januar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Pridite ==> www.3xDate.top

  • max 20:06 05.januar 2019.

    Franko kdo?? Sam prašam :D

  • leonardo 10:57 05.januar 2019.

    Bejž no. Na tisoče gledalk? Saj toliko gledalcev z moškimi vred ta oddaja niti ni imela!

Sorodne novice