Magazin > VIP
6645 ogledov

Presunjeni Franko iz Kmetije: Meni si ne upajo toliko napisati, pa pišejo mojim staršem

fanko bajc Facebook
Tako se je na novico odzval Franko Bajc.

POP TV je na Facebooku objavil video, ki prikazuje, kako se je Franko, zmagovalec Kmetije, odzval na novico, da je bil med vsemi zvezdami izbran v plesni šov Zvezde plešejo. V pogovoru s produkcijsko ekipo je postavni mladenič najprej povedal, da se navdušenje nad njim po zmagi v Kmetiji še ni poleglo: »Zjutraj sem na instagramu objavil, da sem na poti v Ljubljano in sploh nisem uspel odpisati vsem, ker mi je toliko ljudi pisalo. Niti blizu ni tistemu, ko smo bili na Filipinih v Survivorju. Meni ne upajo toliko napisati, pa pišejo mojim staršem,« je opisal priljubljenost.

Nato pa so mu povedali, zakaj so ga povabili na sestanek. Franko je ob novici, da je sprejet v šov, skoraj zajokal. Razkril je tudi, da si je že pred enim letom želel plesati v šovu, tako da je pisal na uradni profil Zvezde plešejo, saj ga je zanimalo, ali bi se lahko prijavil na kasting.  Sedaj se mu je želja uresničila. Lepotec še pravi, da bo dal vse od sebe in da upa, da bo zadovoljil pričakovanja televizije.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.