Magazin > VIP
15212 ogledov

Zvezde plešejo: Slavnega tekmovalca pretresla velika izguba

zvezde plešejo Mediaspeed
Za Igorja Mikića, radijca, raperja in osebnega trenerja, se začenja novo obdobje, polno plesa in glasbe, ki pa ga spremlja tudi velika izguba.

Igor Mikić, osebni trener, model, radijec, raper in voditelj, je kljub svoji mladosti prestal že marsikaj. Zagotovo ga je močno zaznamovala ločitev staršev. Takrat se je pri trinajstih preselil k očetu in z njim živel dve leti. V tem času je oče večkrat odpotoval v Ukrajino, nekoč pa mu je naročil, da naj se za en teden preseli k mami in se nikoli več vrnil. Igor očeta pet let ni niti slišal, ko ga je ta poklical, pa se je delal, kot da se ni zgodilo nič. 

zvezde plešejo Magazin Zvezde plešejo: Bo znano Slovenko bolezen ovirala pri tekmovanju?

Kljub očetovi odsotnosti pa je Igor očetovsko figuro našel v veliko starejšemu prijatelju. "Spoznala sva se 15 let nazaj, v fitnesu, kamor sta zahajala skupaj z ženo. Značajsko sva se zelo ujela, imela sva tudi skupne interese, tako da sva kmalu postala tesna prijatelja. Ker nisem imel očeta, je to vlogo prevzel on, ki svojih otrok ni imel," je o prijatelju, ki je bil svoj čas tudi osebni varnostnik pokojnega predsednika Janeza Drnovška, povedal Mikić. Pred dvema letoma pa je prijatelja prizadela huda bolezen, ves čas je boril, motiviral ga je tudi Igor, a mu žal ni bilo pomoči. Za vedno se je poslovil tik preden je Igor prevzel nov izziv v šovu Zvezde plešejo. 

franko bajc Magazin Franku Bajcu te svetlolaske ni uspelo očarati

"V življenju premalo cenimo naš čas in čas drugih ljudi. Preveč smo na družabnih omrežjih, čeprav bi se morali več družiti v živo. Šele ko je prepozno, dojamemo, da si je treba vzeti čas za tiste, ki jih imamo radi. Mladini polagam na srce, naj spoštujejo svoje starše. Danes se vse zdi preveč samoumevno. Mlade bolj boli, če razbijejo Iphone, kot če se skregajo s prijateljem. Danes ljudje izgledajo uspešni, namesto, da bi bili uspešni. Še vedno se mi zdi najpomembnejša vrednota ljubezen, čas in to, da drug drugemu stojimo ob strani, sploh v težkih časih," ob izgubi dragega prijatelja razmišlja Mikić. 

Zvezde plešejo | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:49 17.marec 2019.

    Oh, kako z lahkoto Ana označuje za ljudi "slavne"!

Sorodne novice