Magazin > VIP
12433 ogledov

Zvezde plešejo: Mikićeva plesalka v solzah

Igor Mikić Instagram
To je po šovu močno prizadelo lepo plesalko Valeriyo Musina.

Zabavna koreografija Igorja Mikića, ki jo je sestavila njegova plesalka Valeriya Musina, je bila sicer po mnenju gledalcev odplesana z odliko in so se ob njej zelo zabavali, a je plesni sodnik pogrešal cha cha korake. Ko je Andrej začel ocenjevati Igorja, mu je ta v šali rekel: "Sabljali se pa ne bomo." Čeprav je Igorja slaba ocena užalostila, Andrej jima je namreč dodelil oceno ena, kar se je zgodilo prvič v zgodovini slovenske različice šova, še bolj pa je prizadela Valeriyo, ki je v zaodrju jokala, sta oba ostala pozitivna. Valeriya je povedala, da je ponosna nanj, Igor pa dodal, da je imel ples večji pomen: "Danes sem plesal za svojega prijatelja, ki je pred kratkim umrl. Vem, da je bil z mano tudi on."

"Nisem prepričan, kaj sem videl. Fasciniraš me iz napačnih razlogov. Moja ocena bo odražala kvaliteto tvojega cha cha," je ples objektivno ocenil Andrej. Bolj na osebni nivo pa je šel Lado Bizovičar, ki je najprej Valeriyo spraševal, kako trd je Igor v glavo, potem pa je po naslednjem nastopu, ko je odlično odplesala Tina Gorenjak, pripomnil: "Po Borisu Kopitarju in Igorju Mikiću smo šli iz lesenega na meseno."

Kljub pikrim pripombam sodnikov, je Igorjev nastop navdušil gledalce v studiu, ki so po končani točki vzklikali: "To pa ja!" Točka je bila všeč tudi Niki Urbas: "Poglej to konstitucijo in ta dolgi vrat. Meni si se zdel kot lama. Takšna mehka brhka lama, ki se pomika proti grmovju. Kar kul. Všeč mi je tvoja odštekanost in mislim, da boš naredil še dobre točke." Katarina Venturini pa je pohvalila koreografijo: "Valeriya čestitam, naredila si koreografijo Igorju pisano na kožo. Kar ni bilo cha cha, je bilo fantastično. Trening, trening, ker veliko obetaš.“

Sicer pa je druga oddaja Zvezde plešejo, v kateri je plesalo drugih šest parov, poskrbela za še en rekord, rekord gledanosti, saj si jo je ogledalo kar 18,2 odstotka gledalcev pred televizijskimi zasloni. S tem je postala najbolj gledana oddaja vseh sezon.

Zvezde plešejo Zvezde plešejo Magazin Mikić pravi, da mu je Škufca "enko" dodelil iz ljubosumja zvezde plešejo Magazin Zvezde plešejo: Slavnega tekmovalca pretresla velika izguba
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice