Magazin > Film & Glasba & TV
10797 ogledov

Mikić pravi, da mu je Škufca "enko" dodelil iz ljubosumja

Zvezde plešejo Pop TV
V šovu tako nizke ocene doslej ni dobil še nihče.

Igor Mikić je v nedeljo v šovu Zvezde plešejo prvič zaplesal pred celo Slovenijo in tudi pred strogimi sodniki. Očitno pa njegov nastop in karizma nista prepričala sodnika Andreja Škufce, ki je prvič v zgodovini slovenske različice šova dodelil najnižjo oceno, oceno ena. Njegova izbira je malo šokirala tudi ostale sodnike in voditeljico Taro Zupančič.

A samozavestni Igor tega ne vidi kot poraz, pravi, da sta s plesalko Valeryjo dala vse od sebe in da bodo na koncu odločali gledalci. "Mislim, da so sodniki malo ljubosumni name. Mišice, lepo izgledam, vse srne okoli mene, pa jih to malo bode. Hotel je malo pokazati z oceno, samo midva greva naprej še močnejša," je o Andrejevi odločitvi povedal za 24ur. Na svojem Facebook profilu pa zapisal: "Dobro jutro. Hvala vsem za podporo in lepe besede. Z Valeriya Musina sva naredila šov in Mc Hammer je zažgou. Moj komentar za sodnike: U CAN'T TOUCH THIS (predober sem za vas op. a.)! Imejte se radi, bodite to kar ste, ker samozavest je ključ do uspeha in s trdim delom se znebite špeha. Grem vježbat (vadit op. a.)."

Ima Igor prav ali mu le manjka samokritičnosti? Kakorkoli, glede njegovega plesnega znanja so mnenja deljena, prav vsi pa so enotni, da je s svojim nastopom vsekakor prava osvežitev. 

Komentarjev 9
  • mymind 07:51 21.marec 2019.

    Zakaj bi bil ljubosumen na nekoga, ki se na zna obnašat, ne zna sestaviti enega samega normalnega stavka in dela še večjega bumbarja iz sebe, kot je že sicer??

  • Janez_53 18:23 20.marec 2019.

    Mikič, treba se je znati tudi primerno obnašati! Le na kaj hudiča bi pa naj bil Škufca ljubosumen???

  • klepetava 16:56 20.marec 2019.

    Alfa, kraljica odstavnih pasov, hja ... Izbor vzdevka zagotovo ni naključje, alfa ...