Magazin > Film & Glasba & TV
12557 ogledov

Zvezde plešejo: Zakaj je ta tekmovalec nekaterim trn v peti?

boris kopitar Miro Majcen, POP TV
V četrti oddaji so se na plesnem parketu preizkusili Boris Kopitar, Franko Bajc, Tanja Žagar, Tina Gorenjak, Igor Mikić in Tinkara Fortuna.
Najbolje sta se po mnenju sodnikov odrezala Tina Gorenjak in Miha Vodičar, najslabše pa Boris Kopitar in Nina Gerič. Za cha cha cha sta dobila le 14 točk. "Ne morem verjeti, da je najelegantnejša legenda v Sloveniji bolj sramežljiv kot Franko Bajc. (smeh) Nina, krasno si skrila Borisa med sadje in plesalce. Tistih pet korakov, ki jih je Boris naredil, je pa naredil 'top shit', kar v jeziku mladih pomeni super fejst," se je pošalil Lado, Nika pa je spet dokazala, da je kraljična slikovitih primerjav: "Meni si se zdel kot sladek piškotek. Tak, ki ga poješ ob čajčku, čeprav se je malenkost predolgo namakal v čaju in izgubil svojo hrustljavost.“

S sodniki so se strinjali tudi gledalci, ki so glasovali, in Borisa poslali domov. Ogorčenja na družbenih omrežjih tokrat ni bilo.

špela grošelj Magazin Zvezde plešejo: Špela v jok, gledalci na nogah

"To pa ja. Hvala, ker lani je bil Werner samo zaradi zunanjih glasov tako dolgo. Na škodo drugega para.“
"Končno pravilna odločitev, le tako naprej pri ocenjevanju plesa.“
"Danes je bilo pošteno … Naj prime harmoniko in gasa naprej.“
"Ja pa ja, štirje plesni koraki in minuta in pol prodaje sadja, to pa je res premalo za napredovanje. Pošteno in zaslužen odhod domov.“

igor mikić | Avtor: Miro Majcen, POP TV Miro Majcen, POP TV

Oglasilo pa se je tudi nekaj gledalcev, ki neradi gledajo voditelja in manekenka Igorja Mikića, ki so ga sodniki tokrat pohvalili.

"Naslednji teden pa Mikič - ČAU!“
"Ampak vseeno bi še rajš naprej gledala Borisa kot Mikića.“
"No ja.. Upravičeno. Ampak še vseeno mi je bolj simpatičen kot pa Mikić.“

Jim gre v nos njegov samozavestni nastop, za katerega ga mnogi občudujejo? Nekaterim se je verjetno zameril, ko je po prvem nastopu izjavil, da mu je Andrej Škufca dal oceno ena, ker je ljubosumen.

Zvezde plešejo Zvezde plešejo Magazin Mikić pravi, da mu je Škufca "enko" dodelil iz ljubosumja
Komentarjev 3
  • sef 14:47 01.april 2019.

    Oditi bi moral že prejšnjič,tokrat pa će... Mikićć in tako naprej.....

  • joze63 13:51 01.april 2019.

    Tukaj ni napaka BORISA...tukaj je napaka plesalke, ki je naredila neposrečeno koroografijo. Preveč je bilo jabolk in premalo plesa...to je moje mnenje morda zmotno...se opravičujem.