Magazin > VIP
41116 ogledov

Klara Lorger: Vsak ponedeljek jokam

klara lorger Mediaspeed
Klaro Lorger so komentarji gledalcev prizadeli.

Pevka narodnozabavnega ansambla Vihar, Klara Lorger, nam je zaupala, da si ni predstavljala, kaj vse s sabo prinaša sodelovanje v šovu Zvezde plešejo. Če ob strani pustimo dejstvo, da je oddaja za tekmovalce zelo naporna, pa je Klaro zelo presenetil oziroma razočaral odziv nekaterih gledalcev, ki so jo na družbenih omrežjih napadali z žaljivimi komentarji.

V Suzy so pisali, da bi zaradi negativnega odziva najraje zapustila šov. Drži? "Delno drži. Takšni komentarji bi vsakogar potrli. Ne da bi se postavili v tvojo kožo, razglabljajo o stvareh … Če bi šla prostovoljno domov, bi to sicer storila le zato, ker sem res utrujena. Hodim v službo, imam dva majhna otroka, tudi oddaja je velika obveznost,“ je za Žurnal24 povedala pevka, ki je po poklicu medicinska sestra, in razkrila, da jo je najbolj prizadel komentar nekega fanta, ki je po njenem nastopu zapisal, da je bil v okolici Ljubljane zaznan potres.

Kljub kritikam pa Klara šova ne bo zapustila prostovoljno, tudi zato ne, ker ima več kot očitno ogromno oboževalcev, ki vsak teden glasujejo zanjo. "Prostovoljno ne grem, saj uživam. Šov bi lahko primerjala z materinstvom. Ne veš, kaj te čaka, božansko je, super je, ampak naporno. Pa te grde besede ... Res mi ni bilo vseeno, kaj pišejo. Vsak ponedeljek jokam. Ta ponedeljek nisem, ker nisem brala komentarjev. Zdaj se ne dam več. Odslej me s komentarji ne morejo več užaliti. Spoznala pa sem, da nisem človek za te šove, za tekmovanja in rivalstva. Nisem pričakovala, da bo tako. Mislila sem, da bom šla prej ven, da ne bom imela takšne podpore. Ravno zaradi tistih, ki glasujejo zame, lažje vztrajam.“

Klara, ki se je v šov prijavila zato, ker si je od nekdaj želela plesati tako kot profesionalni plesalci, nam je še zaupala, kako je sedaj videti njen vsakdan. "Moj dan se začne ob 4.50, ko vstanem. Nato sem v službi do 14. ure. Pohitim domov, nekaj pojem in se uredim za trening, ki se začne ob 15.30 in traja do 18.30. Sledi pomerjanje obleke. Domov pridem ob 20.30, stisnem otroka in padem v posteljo.“

Klara ima dve hčerkici, ena je stara dve leti, druga štiri. "Mlajša me vedno, ko se vidiva, težko izpusti. Pogreša me. Prostovoljno bi šla iz šova le, če bi me otrok to prosil,“ je za konec še dodala.

Komentarjev 3
  • 1slovenka 11:41 24.april 2019.

    v službo hodi ,dela kot medicinska sestra ,ima dva majhna otroka,trenira ples...pa nič ne shujša..?!

  • leonardo 09:45 24.april 2019.

    Če človek joka vsak teden vsaj enkrat zaradi nečesa na kar IMA lahko vpliv, naj kar joče!

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:44 24.april 2019.

    Če vsak ponedeljek jokaš, si zihr vsako nedeljo fajn plačana za to. Sicer simpatična, a vseeno malce krhka za to nevoščljivo sceno.