Magazin > VIP
17822 ogledov

Špela Grošelj v jok: S fantom čez težko obdobje

špela grošelj voyo.si
Solz ni zadrževala.

Kot je znano, so se plesalci in tekmovalci šova Zvezde plešejo za en teden pomešali. Kdo je s kom plesal, je določil žreb. Špeli Grošelj se je uresničila želja, saj je lahko trenirala z najvišjim plesalcem, Arnejem Ivkovićem.

Arnej je zanju naredil koreografijo za angleški valček. Ko je Špeli povedal, kakšno zgodbo bosta na parketu prikazala za gledalce, Špela solz ni mogla zadržati. Zaigrala sta namreč zaljubljeni par, ki se je moral za svojo ljubezen in srečni konec boriti, a jima je na koncu le uspelo.

špela grošelj | Avtor: voyo.si voyo.si

"Ko mi je Arnej povedal to zgodbo, sem se spomnila, kako mi je bilo tri leta nazaj, ko sva z Gregorjem šla čez vse te ne najbolj prijetne faze in se kar nekaj časa lovila. Zgodba, ki jo bova odplesala, je najina zgodba, to so najini začetki,“ je povedala pevka, ki je zdaj srečna v objemu svojega fitnes trenerja in nekdanjega vojaka Gregorja Kirscha, ki smo ga lahko gledali tudi v šovu Zvezde plešejo.

Sodniki so bili sicer nad njuno predstavo navdušeni, še zlasti nad dvigom. Skupaj sta si Arnej in Špela od sodnikov prislužila 28 točk.

Komentarjev 6
  • sam50 10:00 24.april 2019.

    To je pa višek .....

  • Avatar frnazzi
    frnazzi 16:58 23.april 2019.

    Posluš, Blondinka! Ko boš (če sploh boš) enkrat dojela, kolk si glupa, ti bo od silnega joka oči razneslo ... butara!

  • Aro 10:33 23.april 2019.

    kaj pa njene stranke, ji ne pomagajo moralno in materialno???

Sorodne novice