Magazin > Film & Glasba & TV
17107 ogledov

Vstala sodnica, vstali gledalci, Tanja Žagar zažgala oder!

Tanja Žagar Voyo/ zurnal24.si
Česa takega v šovu še nismo videli ...

Razigrana in navihana Tanja Žagar je sinoči v šovu Zvezde plešejo pokazala, da se v njej skriva tudi prava strastna domina! S plesalcem Miho Vodičarjem sta odplesala paso doble in si prislužila celo dve devetki, prvi v tej sezoni. "Ples razgali človeka in jaz imam občutek, da je to prava Tanja Žagar, ki se skriva pod vsemi Tanjami Žagar, ki jih poznamo, in moram ti povedati, da mi je ta Tanja Žagar najbolj všeč od vseh Tanj Žagar na svetu," ji je na dušo popihal Lado Bizovičar, Katarina Venturini je dodala, da je bilo to mojstrsko, sodnica Nika Urbas pa je od navdušenja celo vstala: "Bilo je izjemno in fascinantno, fantastično!"

Tanja Žagar | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Tanja nikogar ni pustila ravnodušnjega, vstali so celo gledalci v studiu. Po čutnem plesu, ki je pokal od strasti, pa je priznala, da se ji je s tem izpolnila tudi ena izmed velikih življenjskih želja. Povedala je, da spremlja delo Mihe Vodičarja in da si je že od nekdaj vsaj enkrat v življenju želela z njim zaplesati. Tanja v šovu sicer pleše z Arnejem Ivkovičem, a so v sinočni oddaji zveze zamenjali plesne partnerje.

Tanja Žagar Magazin Ojoj, to smo težko gledali, Tanja Žagar mu je skoraj zletela iz rok!

Tanja Žagar | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 5
  • fiston 10:08 23.april 2019.

    Če Bizgovičar pravi bo že držalo.

  • yumi 23:49 22.april 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko! s