Magazin > VIP
21926 ogledov

Zvezde plešejo: Ste to vedeli o Mihi Zupanu?

zvezde plešejo Miro Majcen
Danes nas čaka veliki finale šova Zvezde plešejo!
V veliki finale sta se uvrstili nekdanji članici skupine Foxy Teens, Tanja Žagar s soplesalcem Arnejem Ivkovičem in Špela Grošelj z Miho Peratom. Miha je tako najuspešnejši plesalec oddaje Zvezde plešejo, saj si je priplesal finale v vseh treh sezonah. »To je bilo zame popolnoma nepričakovano. Z Miho sva bila že prejšnji teden prepričana, da greva domov in so mi že pojenjale moči, ko sem bila še tretjič v dance-offu. Ko postane jasno, da je pred tabo še en izziv, nisi ravno poln energije v stilu - wiiii, ampak so občutki - o neee. Zelo sem vesela, čeprav vem, da me čaka najbolj ubijalski teden do sedaj,« je o vstopu v finale povedala Špela Grošelj.
 
Nad uspehom je bila navdušena tudi Tanja: »Carsko je. Neskončno sem si želela plesati v vseh enajstih oddajah in zdaj se mi želja uresničuje, tega sem najbolj vesela. Zaključujem v odlični družbi. Meni je še prehitro minilo in jaz bi z veseljem dodala še ene pet oddaj. Izčrpanost me ne daje, saj nimam nikoli težav z energijo,« je povedala in dodala, da sebe ni videla kot favortiko: »Sem tip človeka, ki ne popušča pritiskom. Sama pri sebi sem želela napredovati in čutim, da sem. S tem, ali sem favoritka ali ne, pa se nisem ukvarjala.«
  Tanja Žagar Magazin Tanja Žagar: Smejalo se ji je, ko ga je imela med nogami
Z najbolje ocenjenim plesom, prejel je kar 39 točk, pa se je v finale uvrstil tudi košarkaš Miha Zupan s soplesalko Majo Geršak: »Priznam, da finala nisem pričakoval, ampak iz tedna v teden sem videl priložnost, da lahko zagrabim ples. Hvaležen sem soplesalki Maji, da me je naučila, da sem boljši plesalec. Pomembno mi je tudi to, da sem predstavil znakovni jezik gluhih. Vesel sem, da sem plesal tango in na koncu sem videl, da sem odplesal dobro. Še posebno tisti trenutek, ko je glasba ugasnila, da so gledalci občutili, kako je videti moj ples. Takrat sem živel ples. Noro. Lepo je slišati pohvalo od sodnikov. Zadal sem si cilj, da dobim od Škufce desetko, ampak mi je tudi to v ponos, da sem dobil tri desetke.“ špela grošelj Magazin Špela Grošelj v jok: S fantom čez težko obdobje

Miha je velike uspehe dosegal tudi v preteklosti. V Evroligi je zaigral v sezoni 2007/2008, s čimer je postal prvi gluhi igralec, ki mu je to uspelo. Ste vedeli, da ga je Mednarodni komite za šport gluhih izbral za najboljšega gluhega športnika na svetu za leto 2010?

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 3
  • ana19 23:01 26.maj 2019.

    Zmaga gre v prave roke. Vsa cast Mihi, vendar bi bilo bolj realno, ce bi bila v finalu Spela, tako, da je to res kuhinja. Spela je dosti boljsa plesalka.

  • Avatar olor
    olor 18:21 26.maj 2019.

    Vse čestitke Mihu in mu tudi privoščim, vendar mislim da je tu tudi malo kuhinje.

Sorodne novice