Magazin > Film & Glasba & TV
2921 ogledov

Zvezde plešejo: Nova plesna zvezda Slovenije je …

zvezde plešejo
1/15
Miro Majcen
Dobili smo zmagovalca tretje sezone šova Zvezde plešejo.

Za zmago v so se v finalu potegovali Tanja Žagar s soplesalcem Arnejem Ivkovičem, Špela Grošelj z Miho Peratom in Miha Zupan s soplesalko Majo Geršak.

Plesni globus sta na koncu osvojila Tanja Žagar in Arnej Ivkovič.

zvezde plešejo | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek

Pare je najprej čakal popravni izpit. Špela je morala ponoviti cha cha cha, tokrat na pesem Can't get you out of my mind pevke Kylie Minogue. "Wow! Hotela sem puma „look“ in dobila sem ga. Vedela sem, da bo to krasna točka,“ je povedala žirantka Nika Ambrožič Urbas. "Imaš občutek za gib. Maksimalno si se potrudila upoštevati nasvete, ki si jih dobila,“ je povedal Andrej Škufca. Katarina Venturini meni, da je bila Špela prepričljiva in da se je videl napredek, Vlado Bizovičar, pa je dejal, da je Špela, ki ji je med plesom spodrsnilo, kot profesionalka rešila položaj. Od žirantov je Špela prejela 36 točk.

zvezde plešejo | Avtor:

Miha Zupan je s svojo soplesalko Majo še enkrat zaplesal dunajski valček. Za pesem sta izbrala When a man loves a woman. "Plesišče si zavzel s svojo milino in pozornostjo do Maje. Takega soplesalca bi si vsaka plesalka želela. Popravni izpit je uspel,“ je povedala Katarina, Lado pa je dejal, da je bil dvig enkraten. Dodal je tudi, da je Mihova plesna pot neverjetna in da je njegov najljubši plesalec. "Bilo je kot supanje po Ljubljanici na en lep sončen dan. To je bil valček deluxe,“ je povedala Nika, Andrej pa je izjavil, da sta bila veliko boljša kot prvič. "Deloval si sproščeno. Zaradi tega si lahko užival. Zdelo se mi je, kot da proslavljaš vse podvige in novi talent. Si kar resen kandidat za zmago,“ je še dodal. Prejela sta 39 točk.

Tanja in Arnej sta še enkrat pokazala, kako se pleše jive. "Bila si bolj odzivna, poskočnejša … Naloga je opravljena. Bilo je fantastično,“ je povedal Katarina. "Ti si energijska bomba. Ta jive si odplesala maksimalno dobro in super uigrana z Arnejem. Zelo dober Jive, bravo,“ je povedal Andrej, Lado pa je izjavil, da mu je najbolj všeč to, da je bila Tanja vso sezono drzna. "To je bilo kot vrhunski smuk. Upam, da boš prva pripeljala na cilj,“ pa je bila navdušena Nika. Od velike četverice sta dobila 39 točk.

Ko so tem točkam prišteli glasove gledalcev, je bilo jasno, kdo od naših znanih gre v superfinale. To sta bila Tanja in Miha, ki sta sama izbrala plesa za superfinale.

Najprej sta na parket stopila Miha in Maja ter s slowfoxom na noge dvignila vse sodnike. "To je bilo noro. Mnogi aktivisti si krčevito trudijo odpreti vrata v ta ali oni svet, ki ga večina ne pozna dobro. Imam občutek, da si za skupnost gluhih naredil več samo s tem, da si plesal,“ je dejal Lado. "Dober plesalec je tisti, ki se s svojim plesom dotakne gledalčeve duše. Ti si z vsakim svojim gibom pokazal zgodbo, zaradi česar si se nas dotaknil. Tvoje plesanje pove več kot tisoč besed,“ je bila ganjena Katarina, ki po plesu ni skrivala solz. "Iz plešočega orjaka v plešočega junaka. Ti si navdih,“ pa je bila vzhičena Nika.

Tanja si je za zadnji ples izbrala kombinacijo dveh plesov - rumbe in sambe. "Superfinale brez tebe ne bi bil superfinale. Kako fino si prepletla dva karakterno različna plesa,“ je povedala Nika, Katarina pa je bila navdušena, da sta tvegala s tema dvema plesoma. "To je bilo božansko,“ je še dodala, Andrej pa je pripomnil, da je Tanja „en divjak“. "Ona napada zmago s plesom, ki se ga vsi izogibajo. Končno rumba, dobro si odplesala,“ pa je dejal Andrej.

O zmagovalcu so na koncu odločali le gledalci. Čestitke!

Komentarjev 2
  • crniovcar 06:14 27.maj 2019.

    kaj ni Tanja že zmagala na tem ali podobnem tekmovanju???

Sorodne novice