Magazin > VIP
24660 ogledov

Bizovičarja zbil tovornjak, več dni v nezavesti …

Zvezde plešejo, Lado Bizovičar Saša Despot
Bil je v kritičnem stanju.

V predzadnji oddaji Zvezde plešejo je prelomni dogodek v svojem življenju razkril tudi igralec, voditelj in žirant šova Lado Bizovičar. "Vse se je začelo, ko si padel na glavo in ne, se ne delam norca iz tega, ker sem tudi jaz padel na glavo. Natančneje, zbil me je kamion, bil sem več dni v nezavesti in moji starši pravijo, da se je takrat vse spremenilo, ampak meni se zdi, da se je kar dobro izteklo," je razkril Lado, ki se je s svojo zgodbo navezal na prelomno leto tekmovalca Franka Bajca, ki je v mladih letih prav tako utrpel poškodbe glave.  

"Ko sem bil majhen, sem se počutil kot superman, nato pa sem padel s kolesom in se brez čelade zaletel v zid ter padel v nezavest. Od takrat nisem bil več isti. Počutil sem se, kot da nisem kos nobenemu izzivu, ne pri športu, ne pri glasbi in ne pri puncah. Leta 2016 pa sem naredil temu konec, pustil šolo, vedel sem, da rabim čas sam zase, šel sem tudi v Survivor," pa je svojo izkušnjo zaupal Franko.

Anela Šabanagić v kopalkah! Magazin Tako postavna je Bizovičarjeva Anela pet mesecev po porodu Zvezde plešejo, Lado Bizovičar Magazin Lado Bizovičar objavil fotografijo z infekcijske klinike: "Ne se hecat"
Komentarjev 4
  • Avatar Artemianka
    Artemianka 00:13 15.maj 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v >>> www.3xDate.top

  • pesnik51 23:25 14.maj 2019.

    iskrene čestitke za še en click bait naslov .. ste takoj za Slovenskimi novicami .. podn od novinarstva

  • sam50 18:16 14.maj 2019.

    Zdaj,ko je sam razkril dejstva,se mu pa lahko pol oprosti.....

Sorodne novice