Magazin > VIP
18583 ogledov

Tako je potekalo srečanje med Bizovičarjem in Časovo

Zvezde plešejo, Lado Bizovičar
1/4
Saša Despot
Več kot očitno je, da čisto vseh vezi še nista pretrgala.

Nekdanja dolgoletna zaljubljenca Lado Bizovičar in Katarina Čas sta lahko zgled vsem nekdanjim parom, saj estradnika tudi po koncu zveze še vedno ohranjata lep odnos. Kadarkoli se naključno srečata, sta iskreno vesela drug drugega, ta teden je Katarina Lada prišla podpret tudi na premiero njegove nove predstave z naslovom Predstava za vsako priložnost. Skupaj sta se celo slikala ob napisu "prijatelja za vedno". Lepo, kajne?

Veliko podporo pa nekdanji ljubezni izraža tudi Lado. Leta 2017 jo je podprl na premieri filma Prebujanja, ko je istega leta Katarina dobila nagrado Žaromet za igralko leta, pa ji je Lado za ta dosežek poslal sporočilo s čestitko, kot je razkrila sama. 

Katarina Čas sicer ni bila edina Ladova nekdanja, ki si je ogledala njegovo novo predstavo. Podpret ga je prišla tudi Ana Klašnja, ki mu je nekoč posteljo in srce grela skoraj dve leti, sedaj pa kot žiranta skupaj sodelujeta pri šovu Slovenija ima talent. "Bravo ekipa, bravo Lado. Predstava je kar dolga, eno uro in pol, a drži tempo in me ni zgubil. Najbolj pa mi je všeč plesnih pet minut, pri katerih mu je pomagal moj Miha (Krušič op. a.). Vrhunsko, se mi zdi, da se je občinstvo pr tej točki dokončno razživel. V petih minutah na humoren način pokaže vse plese od a do ž," je Lada, ekipo in tudi svojega partnerja pohvalila Ana.

Seveda pa v dvorani niso sedele le Ladove nekdanje ljubezni, temveč tudi aktualna, manekenka in blogerka Anela Šabanagić, s katero imata tudi nekaj mesečno punčko. Anela si je predstavo ogledala v družbi prijateljic. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice