Magazin > VIP
23526 ogledov

Ostra šala: Čakarmiš nad Bizovičarjevo plešo, žirantki v grozi

Lado Bizovičar Voyo/ zurnal24.si
Branko Čakarmiš nad Lada Bizovičarja z brivnikom.

Branko Čakarmiš je včeraj v šovu Slovenija ima talent sožirantu Ladu Bizovičarju vrnil za vsa zbadanja na račun plešavosti. V roke je vzel brivnik in popolnoma nepričakovano Ladu odrezal lase, s katerimi on zakriva svoj manko las. Žirantki Ana Klašnja in Marjetka Vovk sta bili sprva zgroženi, nato pa enotni, da si je Lado po vseh zbadanjih to zaslužil in da ga je Branko "zadel" tam, kjer ga bo najbolj bolelo.

lado bizovičar Magazin Tako je Bizovičarjeva punca videti tri tedne po porodu

Po začetnem šoku je stvar dobro prenesel tudi Lado in čestital Branku, češ da si ni mislil, da bo za največjo šalo v sezoni zaslužen prav Čakarmiš. "Res sem Branku dolgo časa sral po glavi in sem vedel, da se mi bo slej ko prej maščeval. Pričakoval sem kak žebljiček na stolu, a izkazal se je za najuglednejšega maščevalca! Milo za žajfo mi je vrnil z eno samo potezo – z brivnikom. Žal mi je, da se tega nisem spomnil sam za koga – no, za Branka je prepozno, mar ne? In ne, nisem vedel, da me zabril," je potegavščino komentiral Lado. 

Lado Bizovičar | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 4
  • matermila 21:37 30.oktober 2018.

    Pametna kosa napušta ludu glavu.

  • Spark 20:33 29.oktober 2018.

    Gledanost reklam z 90% popustom pada. Tudi primitivne nedomišljene plešaste poteze jim ne bodo pomagale.

  • Majazmaja 14:25 29.oktober 2018.

    Tega sicer ne gledam, ampak na prebrano je jasno, da je šlo za scenarij. (K)Lado težko zakriva plešo in očitno je ocenil, da je čas za slovo od lepljenja 'glistic' čez plešo. Končno.

Sorodne novice