Magazin > VIP
13766 ogledov

Lado Bizovičar postal očka

zvezde plešejo3, Lado Bizovičar Saša Despot
Lado Bizovičar in njegova mlajša izbranka Anela Šabanagić sta postala starša.

Bizovičar in Šabanagićeva sta se razveselila deklice.

Anela, 27-letna Velenjčanka, je leta 2010 zaslovela z zmago v resničnostnem šovu Supermodel Slovenije, čeprav se je z manekenstvom ukvarjala že od petnajstega leta, a ji je zmaga v šovu odprla marsikatera vrata v tujini.

zvezde plešejo3, Lado Bizovičar Magazin Kdo je dekle, s katero bo menda imel Bizovičar otroka?

V Milanu, Londonu in Parizu je delala z največjimi imeni modne industrije. Svoje telo je posodila Kate Moss in se med drugim sprehajala po modnih pistah zvenečih oblikovalcev, kot so Rachel Zoe, The Blonds in Oscar de la Renta. Poleg manekenstva se je kmalu vrgla tudi v svoj posel, blog Streetchatella, v času, ko je bilo bloganje pri nas še v povojih.

Zvezde plešejo, Lado Bizovičar Magazin Tako v Italiji uživa Ladova izbranka

V zasebnem življenju je bila dolgo srečna s fantom, ki ji je ob strani stal že v času zmage v šovu in je o njem vedno govorila v presežkih. "Vsekakor lahko rečem, da to drži. Oba sva zelo uspešna, rezultat najinega uspeha pa sva midva, saj stojiva drug drugemu ob strani, se podpirava in si zaupava. To je recept za uspešno zvezo in za uspešno življenje ter posel. To je tisto, kar me vodi," nam je o svoji takratni ljubezni zaupala na ljubljanskem tednu mode, leta 2013. Kje se je nato zalomilo, ni znano, se je pa vse glasneje o njeni romanci z Ladom Bizovičarjem začelo govoriti v začetku leta 2017, ko sta se golobčka skupaj odpravila tudi na rajske Maldive.

teden mode fashion week Anela Šabanagić Magazin "Doma sem presegla vsa merila"

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 3
  • miki1234 08:08 30.avgust 2018.

    predlagam ga za nobelovo nagrado, za tale izjemen dosežek...

  • kapibara 09:26 29.avgust 2018.

    Kva nobenga komentarja'' Bom pa jest dal: Drugi so jih pr teh letih meli že več.. - kera mu je pa sploh dala ?? - Pametna Katarina, pa čeprav je blond...