Magazin > VIP
39443 ogledov

Kdo je dekle, s katero bo menda imel Bizovičar otroka?

Anela Šabanagić Mediaspeed
Anela Šabanagić bo kljub mladosti svojim številnim življenjskim izkušnjam kmalu menda lahko dodala tudi materinstvo.

Da bo naš priljubljeni voditelj Lado Bizovičar menda kmalu očka, se je začelo govoriti po pomladnem tednu mode, ko se je njegova lepa izbranka Anela Šabanagič pojavila v precej ohlapnih oblačilih in s tistim žarom na obrazu, ki lahko sporoča le eno … In kdo je dekle, ki je povsem omrežilo Bizovičarja?

27-letna Velenjčanka je leta 2010 zaslovela z zmago v resničnostnem šovu Supermodel Slovenije, čeprav se je z manekenstvom ukvarjala že od petnajstega leta, a ji je zmaga v šovu odprla marsikatera vrata v tujini. V Milanu, Londonu in Parizu je delala z največjimi imeni modne industrije. Svoje telo je posodila Kate Moss in se med drugim sprehajala po modnih pistah zvenečih oblikovalcev, kot so Rachel Zoe, The Blonds in Oscar de la Renta. Poleg manekenstva se je kmalu vrgla tudi v svoj posel, blog Streetchatella, v času, ko je bilo bloganje pri nas še v povojih. 

lado bizovičar Magazin Ste videli, kaj je Bizovičar delal s tem mladim dekletom?!

V zasebnem življenju je bila dolgo srečna s fantom, ki ji je ob strani stal že v času zmage v šovu in je o njem vedno govorila v presežkih. "Vsekakor lahko rečem, da to drži. Oba sva zelo uspešna, rezultat najinega uspeha pa sva midva, saj stojiva drug drugemu ob strani, se podpirava in si zaupava. To je recept za uspešno zvezo in za uspešno življenje ter posel. To je tisto, kar me vodi," nam je o svoji takratni ljubezni zaupala na ljubljanskem tednu mode, leta 2013. Kje se je nato zalomilo, ni znano, se je pa vse glasneje o njeni romanci z Ladom Bizovičarjem začelo govoriti v začetku leta 2017, ko sta se golobčka skupaj odpravila tudi na rajske Maldive. 

Helena Blagne, Lado Bizovičar kakšni pogovori ... Magazin Helena Blagne Ladu Bizovičarju zaprla usta

Kljub številnim uspehom v svetu modne industrije, pa je Anela z nogami vedno stala na trdnih tleh, in verjetno naročnike vedno znova prepriča njena preprosta in realna narava. "Biti model mi pomeni izkušnjo, da zgradim sama sebe, da sploh vidim, kaj je življenje. Pomaga mi biti neodvisna in se učiti stvari, ki so življenjske, ki niso povezane z modo. Lahko rečem, da me je takšno, kakršna sem danes, ustvarilo manekenstvo. Zaradi tega sem neodvisna že od svojega 15. leta," je o svojem delu povedala leta 2012. Da je Anela zelo navezana na družino in dom, ni skrivnost, s taščo pa se očitno odlično razume tudi Lado, saj ga je na letošnje finale oddaje Zvezde plešejo prišla spremljati v živo.

Komentarjev 8
  • gregor57 22:20 01.avgust 2018.

    Dejte umaknt v začetnih vrsticah ANALA.

  • porko2 20:04 01.avgust 2018.

    Dej Lado, ne se hecat. ja boš našel eno Slovenko.

  • porko2 20:03 01.avgust 2018.

    Ime in priimek vse povesta.

Sorodne novice