Magazin > VIP
652 ogledov

Tako je Lada Bizovičarja šokirala Nika Urbas

Lado Bizovičar, Nika Urbas, Zvezde plešejo Voyo
Po komentarjih na družbenih omrežjih je jasno, da je Nika Urbas sodnica, ki je gledalce razdelila na dva pola – eni njene komentarje ljubijo, drugi pa jih ne prenašajo najbolje. In Lado?

Lado Bizovičar je v šestih oddajah šova Zvezde plešejo že nekajkrat težko skril presenečenje, ko je Nika Urbas komentirala ples nastopajočih. Kdor spremlja šov, ve, da so ti zelo 'sočni' in polni zanimivih, nenavadnih in predvsem nikoli prej slišanih prispodob. Nika s svojimi besedami poskrbi, da se o njej govori še dneve po oddaji in tviterašom daje material za 'čivkanje'.

No, čeprav je bil Lado že večkrat vidno presenečen nad njenim izborom besed, pa je tokrat Nika jezičnega sodnika pustila brez besed. Ko je voditeljica Tara Zupančič Niko vprašala, kako si plavolaska predstavlja ples med njo in Ladom, je ta povedala: "Predstavljam si, da bi najin ples izgledal kot kakšen lepo serviran piščanec, pripravljen na gong bao sladko kisli način." Vse, kar je Lado uspel povedati na njen opis pa je bilo: "Jaz sem sigurno 'takisel' tukaj notri."

Nekaj Nikinih izjav iz zadnje oddaje:

  • "Leticia, ti si kot ena čebulnica. Potrebovala si čas, zdaj pa rasteš in se počasi razvijaš v živahno narciso. Še malo, pa bo razcvet popoln!"
  • "Denis, ti si kot en žerjav iz jekla. Si kot žerjav, ki je oživel in prevzel nadzor nad gradbiščem. Pokazal is nam nekakšen betonski balet."
  • "Jernej, kakšno presenečenje! Tokrat si imel stvari pod nadzorom. Zdelo se mi je, da si brbotal z gotovostjo pravkar odkritega gejzirja!"
  • "Urška, v tale tango si zagrizla kot v čokoladni pralin, prišla do jedra iz katerega se je pocedil liker!"
 
Komentarjev 3
  • MižiMaži 10:26 17.april 2017.

    Dokler bosta mela na POP-u v rokah škarje in platno velika lopova ČAKARMIŠ in VRABEC bo vladala anarhija...korupcija...klientelizem in nepotizem...Modela kradeta kt srake...

  • MižiMaži 10:25 17.april 2017.

    ADMIN...mizda ti paterna...kwa je blo pa pr tem komentarju spornega ?....

  • Papaja Popi 10:25 17.april 2017.

    To e vse zrežirano za gledalce in nima veze z resničnostjo.