Magazin > VIP
610 ogledov

Zakaj je Lado Bizovičar sodnik šova Zvezde plešejo?

Zvezde plešejo, Andrej Škufca, Katarina Venturini, Nika Urbas, Lado Bizovičar mediaspeed
Ste se tudi vi spraševali, zakaj je Lado Bizovičar sodnik v šovu Zvezde plešejo?

Plesni šov Zvezde plešejo, ki ga lahko spremljamo ob nedeljah zvečer na POP TV, je med gledalci očitno zelo priljubljen, saj so ti s svojimi komentarji na družbenih omrežjih zelo aktivni. Med objavami se je največkrat pojavilo vprašanje, zakaj je POP TV Lada Bizovičarja izbral za sodnika plesnega šova.

Mnogo ljudi očitno ne ve, da je Lado v svoji mladosti treniral ples. Ne samo, da je treniral rock'n'roll, v tej disciplini je bil tudi državni prvak, kar piše tudi na uradni spletni strani Plesnega mesta, kjer je Lado treniral več let. Vprašanje gledalcev pa smo naslovili tudi na POP TV.

"Izbirali smo med veliko kandidati z različnih področjih. Ker Zvezde plešejo ni običajno plesno tekmovanje smo iskali sodnike, ki bodo poleg tehničnega znanja razumeli tudi ostale elemente uprizoritvene umetnosti, ki so del tega šova. Pomembno pa je tudi, da se sodniki na podlagi svoje življenjske izkušnje znajo vživeti v vlogo zvezd, ki se morajo spopasti v zanje povsem novi disciplini. In Lado vse to zna. Da je bil nekoč plesalec in da s humorjem popestri oddajo pa zagotovo ni odveč," so za Žurnal24 pojasnili na največji komercialni televiziji.

Komentarjev 9
  • tedomedo 10:03 10.april 2017.

    Pizdovičar je eden od šefov Proplusa, zato ga dajo v vse takšne komisije. Njegova naloga se je kazati kot smešen čudak in govoriti neke štose, ki pa niso nič smešni. Tudi tista umetna blondinka zraven njega je enaka, ne pove nič pametnega.

  • Harrison 07:11 24.marec 2017.

    Lado me sicer na moti nič. Mi je pa malo brez veze, ker ima že v naprej napisane fore za vsak par posebej in si jih prebira, medtem ko plešejo. Spontanost ima svoj čar, seveda pri nekomu, ki ima smisel za humor.

  • kapibara 12:45 23.marec 2017.

    Ker me ni povabu zraven, ko ga je kompanija "Zeleni zajec " vzela Hypotu, potem pa razglasila bankrot..