Magazin > VIP
3403 ogledov

"Doma sem presegla vsa merila"

teden mode fashion week Anela Šabanagić Arhiv Fashion Week
Ena od naših najuspešnejših manekenk ta hip Anela Šabanagić pravi, da v življenju štejejo le izkušnje.

Ljubka Anela Šabanagić, ki je obraz številnih blagovnih znamk – svoje telo pa je posodila celo Kate Moss –, je oktobrski ljubljanski teden mode spremljala z drugačne perspektive. "Zelo zanimiva izkušnja, a sem se v življenju preusmerila v druge zadeve, saj sem dala skozi že dovolj modnih brvi. Na slovenskem tednu mode se nekako ne vidim več, hotela pa sem videti, kako je z druge strani. Prišla sem podpret svoje prijateljice, ki so na brvi in seveda oblikovalce, ki ustvarjajo slovensko modo. Danes me ni prav nič zamikalo biti na brvi, saj sem opazila, da je zelo spolzka in da so punce komaj hodile. Tudi če še tako obvladaš hojo, na spolzki brvi težko kaj narediš," je povedala Anela.

Lepotica pravi, da je manekenstvo za zdaj postavila na stranski tir, sprejela bi le še kakšno dobro ponudbo v tujini: "Trenutno sem v drugih poslovnih vodah, če bi kaj sprejela, bi bil to le še kakšen velik premik v tujini, doma pa sem presegla vsa merila. Sodelujem pri marketinških, oglaševalskih zadevah in televiziji. Hkrati je to zame nova stvar, čeprav le z druge perspektive. Študija še nisem končala, kar mi ni težko povedati. Imam pa za seboj toliko izkušenj in šole, ki mi je ne more dati nobena fakulteta. To znanje oziroma diploma, ki jo dobiš, te po mojem mnenju ne pripelje nikamor. Hvaležna pa sem za vse priložnosti in izkušnje, ki me še vedno vodijo v življenju in so dejansko stvari, od katerih živim, tudi brez fakultete. Sicer pa je to šele začetek, v življenju imam še veliko področij, na katerih si želim uspeti, vendar stopnica po stopnico."

Anela priznava, da je k njenemu uspehu pripomogel tudi njen fant, njuna zveza pa je zanjo recept za uspešno življenje: "Vsekakor lahko rečem, da to drži. Oba sva zelo uspešna, rezultat najinega uspeha pa sva midva, saj stojiva drug drugemu ob strani, se podpirava in si zaupava. To je recept za uspešno zvezo in za uspešno življenje ter posel. To je tisto, kar me vodi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.