Magazin > VIP
4162 ogledov

Raay in Marjetka nista vedno na istem bregu

Aleš in Marjetka Vovk Saša Despot
Učiteljica petja, žirantka v šovu Slovenija ima Talent, žena in mama s svojo zelo uspešno pevsko kariero. Vse to je Marjetka Vovk, ki je, tudi kar se tiče usklajevanja vseh teh obveznosti, prava umetnica.

Kaj lahko pričakujemo od nove sezone Slovenija ima talent?
Vse sezone so imele ogromni faktor zabave, a letošnja ... letošnja rdeča nit vsega, kar se je dogajalo že na prvih avdicijah, je zabava. Seveda ob ogromno talentih, ki so ponovno presenetili na vse možne načine. Od fasciniranih nadarjenih pevcev, plesalcev, talentov, ki si jih sploh ne bi predstavljali, da obstajajo, enostavno sem bila tudi sama presenečena, kako zelo sem uživala. Je pa čudovita energija med žiranti, res smo prava žirantska družina!

Seveda se ne strinjava vedno! Torej, se zgodi, jasno, da je njemu neka stvar, ki je mene pustila popolnoma hladno, njemu odlična. Se pa to več ali manj dogaja tam, kjer ni v igri glasba. 

Se vaš soprog Raay, ki je eden nauspešnejših glasbenih producentov pri nas, vedno strinja z vaš oceno?
Seveda se ne strinjava vedno! Torej, se zgodi, jasno, da je njemu neka stvar, ki je mene pustila popolnoma hladno, njemu odlična. Se pa to več ali manj dogaja tam, kjer ni v igri glasba. Ples, igra, drugi talenti. V glasbi in petju sva v večini primerov v obeh sezonah, ko sem žirirala, bila kar usklajena, razen mogoče pri dveh, treh.
 
Kako usklajujete vse te službene obveznosti, ki jih ni malo in družinsko življenje?
Gre za največji šov v Sloveniji. Obveznosti Talentov so znane dosti prej in s tako uigrano tv ekipo je planiranje ostalih obveznosti, šole petja, družine, popolnoma enostavno. Ne rečem, da ni naporno, saj časa z družino nikoli ne kompenziram. Tako ob polnih urnikih na primer vstanem zjutraj ob pol šestih, da si lahko privoščim zase čas, da grem na Šmarno goro, ko Raay in otroka še spijo. 

Ajda Ivšek Grozljivo Magazin Tekmovalka Talentov: Posiljena in zlorabljena je uteho iskala v alkoholu
 
Vama z Raayem ob vsem tem sploh ostane kaj časa za partnerstvo?
Čas si utrgava, planirava in vzameva ter organizirava za projekte. Družina, zakonski trenutki, to pa enostavno je. Nikoli ne pustiva, da pride do tega, da bi si zato mogla utrgati čas, je pa res, da si vnaprej organizirava vse drugo, da veva, kdaj smo družina, kdaj greva sama ven na kakšno večerjo, masažo, sprehod … 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice