Magazin > VIP
944 ogledov

Planet TV ukradel Poptevejev 'talent'

Urban Lutman
1/4
mediaspeed
Najprej je nastopil v šovu na POP TV, zdaj pa je svoj glas posodil konkurenčni komercialni televiziji Planet TV.

Planet TV je predstavil svojo novo pomladno podobo, z njo pa tudi nosilno pesem kampanje z naslovom Vrnem se. V oglasnem sporočilu nastopajo znane osebnosti zabave in športa, kot so Helena Blagne, skupina Dan D, Tim Gajser, Jure Godler, Janja Garnbert in Domen Škofic. Vokalista, ki poje pesem Vrnem se, pa v oglasnem sporočilu ni, a smo ga lahko videli na Planetovi zabavi, ki so jo imeli v Stari elektrarni, in kmalu smo ugotovili, da ga poznamo. Pevec, ki je zapel naslovno pesem prenovljenega Planeta je Urban Lutman, član dua Batista Cadillac, ki je skupaj s prijateljem nastopil v oddaji POP Tv-ja Slovenija ima talent. Zanimalo nas je, kako so se na Planet Tv odločili ravno zanj in če so ga spremljali v Popovi oddaji.

"Iskali smo glas s točno določeno barvo in nabojem. Želeli smo svež vokal in obetavnega izvajalca. Naša odločitev za Lutmana tako temelji izključno na njegovih kvalitetah in strokovnih referencah. Ker smo želeli poudariti predvsem sporočilo pesmi, izvajalca v promocijskem spotu nismo izpostavljali," je za naš medij povedala tiskovna predstavnica Planet TV Maruša Penzeš.

 
Komentarjev 1
  • Janez_53 20:29 26.februar 2017.

    Piscu članka bi toplo priporočil, da obnovi osnovnošolsko znanje slovenskega jezika, da se ne bo smešil zaradi napačnega sklanjanja. Kot je iz članka razbrati, se le-ta nanaša na OSEBO, ki so ga poimenovali kar "talent". Torej - četrti sklon je ...prikaži več v tem primeru "talenta", če bi se pa govorilo o samem pojmu "talent", bi se četrti sklon glasil "talent". Precej žalostno - se vam ne zdi, spoštovani (-a) K.D.?