Magazin > VIP
44182 ogledov

Napeto? Izvedeli smo, kaj je Raay povedal Ljerki Bizilj

Ema 2018
1/4
Saša Despot
Raay je z BQL na Emi že dvakrat zapored zasedel drugo mesto. Vsakič sta bila brata Piletič ljubljenca gledalcev, a ne žirije. Se je o tem pogovarjal z Biziljevo?

Po tem, ko je naš fotograf v green roomu Eme posnel zgornje fotografije, na katerih se Raay in Ljerka Bizilj, direktorica nacionalne televizije, vneto pogovarjata, smo Raaya morali vprašati, o čem je tekla beseda. Po fotografijah sodeč se zdi, kot da je med njima precej napeto. Pa je bilo? "Ne, daleč od tega. Pogovarjala sva se o tem, da je že dve leti zaporedoma na Emi odlična scenografija, luči, tehnike in tudi, kako tuji gledalci naš izbor primerjajo z ostalimi festivali. Če se tega držimo, bomo lahko postali med najmočnejšimi izbori v Evropi," je za Žurnal24 povedal zgovorni producent.

Povedal je, da je šlo za normalen pogovor in da je Ljerki namignil, da morajo pri izboru pesmi za Evrovizije s takšno produkcijo nadaljevati: "Rekel sem, da če se vztraja in vlaga v to, da so tudi rezultati. Če se dela dobro, tudi tujci opazijo. Ekipa z režiserjem Nejcem Levstikom dela odlično. Že štirikrat sem bil na Evroviziji, dvakrat na odrasli in dvakrat na otroški in to je zelo primerljivo."

Ema 2018 Intervju Magazin BQL: To je naredil Raay, ko je izvedel, da nista zmagala
Komentarjev 11
  • Tadej 00:17 28.februar 2018.

    Zagotovo ja...takoj je jasno da je bilo napeto ozracje. Raay slabo prenasa poraze, sploh ce se dogaja zapored :P

  • izRODEk 22:21 27.februar 2018.

    Vsako leto isto: Raay spuši, potem pa v zaodrju teži. Biziljka pa hodi okol gledat, kaj bi še lahko sinčeku Binetu zrihtala - baba je sinonim KKN - korupcija, klientelizem, nepotizem.

  • alojzr 20:22 27.februar 2018.

    Ta bo nekoč še dober politik. Najprej grozi Ljerki, javnosti pove, da je samo odstranil smet z njenega suknjiča.

Sorodne novice