Magazin > Film & Glasba & TV
514 ogledov

BQL: Kaj se je zgodilo z obljubljenimi Benetkami?

BQL Saša Despot
Po petih mesecih sta brata Piletič končno posnela videospot za eno najbolj priljubljenih slovenskih pesmi letošnjega leta.

Pesem Heart of Gold, ki sta jo BQL premierno predstavila na letošnji EMI, je po petih mesecih končno dobila videospot. Sicer sta brata Piletič na Facebooku aprila redno objavljala fotografije iz Benetk, češ da tam snemata videospot, sta zdaj izdala video, ki je posnet v dvorani. Kaj se je zgodilo s prvotno idejo?

"Kadri iz Benetk so bili prvotno res planirani za Heart of gold, po pregledu materiala pa smo se odločili, da za Heart of gold posnamemo bolj intimno verzijo, kadre, posnete v Benetkah pa bomo uporabili v eni od balad, ki jo bosta BQL izdala proti koncu leta. Kompas Young so poskrbeli za super izkušnjo za fanta in kadri so vrhunski, zato jih bomo uporabili za prihajajoče projekte,“ je za Žurnal24 pojasnil Raay, njun producent.

Pesem Heart of Gold je bila med občinstvom, predvsem mlajšim, zelo dobro sprejeta. Mnogi so menili, da je prava zmagovalka letošnje EME in da bi si brata Piletič zaslužila zmago ter nastop na velikem evrovizijskem odru. A očitno fanta nista potrebovala Evrovizije, da bi jima uspelo. Pesem jima je spremenila življenje, saj sta v enem letu dosegla skoraj nemogoče – od koncerta, na katerem je bilo nekaj deset ljudi, sta zdaj prišla do koncertov, na katerem se trejo vreščeče najstnice.

Videospot sta objavila v zahvalo vsem svojim oboževalcem in podpornikom, ki ju zvesto spremljajo na njuni poti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.