Magazin
159 ogledov

Na SIT sestra znanega glasbenika

Aleksandra Vovk
1/4
Voyo
V oddaji Slovenija ima talent je nastopila tudi Marjetkina sorodnica, za katero pa žirantka ni vedela, da bo nastopila.

Tokrat je na odru šova Slovenija ima talent Marjetko presenetila 16-letna Aleksandra, ki je polsestra Raaya Vovka, Marjetkinega moža. Aleksandra je v predstavitvi povedala, da niti Raay niti Marjetka nista vedel za njeno prijavo, zato je vedela, da bo žirantka ob njenem prihodu na oder najbrž zelo presenečena.

Kar se je tudi zgodilo, Marjetka ni mogla verjeti svojim očem: "A vi mene 'zafrkavate'? A vi hočete, da mene kap?" Tudi drugi žiranti so bili presenečeni, da je Aleksandra Raayeva sestra. Lado ji je v šali povedal, da jo bodo še bolj strogo ocenjevali, kot bi jo sicer. A s tem niso imeli težav, saj jih je Aleksandra s svojim nastopom navdušila.

Komentarjev 3
  • antitrust 20:56 24.oktober 2016.

    Sam še Raay manjka pa smo tam, kjer ni muh....

  • allstarr111 16:06 24.oktober 2016.

    Ma kdo nio vedu vsi so vedeli sam se delajo budale iz naroda, gre pa se zato da se tamalo spromovira in bo garant nastopila na tekmi za evrovizijo, ker pač Volkovi morajo vsako leto bit tam, al pojejo al ...prikaži več pa so avtorji, enako kot zakonca Vlašič al pa lendero in herzog to so trije pari ki so zagotovo na vsaki euroviziji, menjajo se le izvajalci oni in Molkova so VEDNO TAM, seveda ne na svoje stroške :)

  • Majazmaja 12:20 24.oktober 2016.

    Tale 16-letnica je vrhunska, med tremi najbojšimi pevci na letošnjem SIT. Mogoče bo prišla celo v finale, kar pa dvomim, glede na to, da cel škodoželjni Slovenistan ve, da je Rayeva sestrica. Sama ji želim vse najboljše, predvsem v finalu.