Magazin > Film & Glasba & TV
11495 ogledov

Vid Valič ne bo več vodil šova Slovenija ima talent

sašo stare, domen valič POP TV
Zamenjal ga bo …

Pred dvema letoma se je Peter Poles odločil, da ne bo več vodil šova Slovenija ima talent. "V igri sta bila dva projekta, poleg Slovenija ima talent še Dan najlepših sanj. Odločil sem se za Dan najlepših sanj, saj sem na to oddajo zelo navezan. Res jo z veseljem delam, saj z njo lepšamo življenja, delamo spremembe in zdi se mi, da bo večji plus za družbo, če nadaljujemo s to oddajo,“ je svojo odločitev, da zapusti izjemno gledan talent šov razložil Peter in dodal, da bo vodenje Slovenija ima talent pogrešal.

Vidu Valiču se je tako na odru pridružil njegov brat Domen, sedaj pa je POP TV sporočil, da bomo letos videli nov voditeljski par. Namesto Vida bo šov vodil komik Sašo Stare.

Domen poziva talente, naj se prijavijo: "Kadar je želja dovolj močna, je tam tudi pot, ki vodi v ljubljansko opero na prve oddaje 7. sezone šova Slovenija ima talent. Če prideš do tja, ti Sašo časti kafe!"

Vid se na naš klic ni odzval, je pa na naše vprašanje, zakaj letos ne bomo videli starejšega od bratov Valič, odgovoril POP TV. "Na POP TV se vedno trudimo zabavati gledalce, jih presenečati in prinašati novosti. Pred nami je že sedma sezona šova Slovenija ima talent in zato tudi čas za spremembe," pravijo.

Komentarjev 1
  • Matilda_Gowing 14:47 03.avgust 2018.

    Google Posli ..... Želite, da bi z denarjem doma opravljali osnovno delo z računalnikom ali prenosnikom za 2 do 3 ure na dan, plačali 200 € do 300 € na uro in prejeli plačo na teden ter izbrali svojee delovni ...prikaži več čas ... ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.Earn91.Com