Magazin > VIP
7316 ogledov

Katarina Čas: Ponosna sem, da sem prišla tako daleč

Katarina Čas Saša Despot
Katarina Čas je pred dvema dnevoma praznovala svoj 42. rojstni dan.

Igralka Katarina Čas je 23. septembra dopolnila 42 let. Priznati je treba, da je lepotici videti vsaj 10 let manj, verjetno se tudi zato ne obremenjuje s številkami. »Danes proslavljam življenje. Ljubim svoja leta. Dovolj sem stara, da vem bolje. Dovolj izkušenj imam, da delam stvari na pravi način. Dovolj imam poguma, da hodim po svoji poti. Precej ponosna sem, da sem prišla tako daleč. Hvaležna sem za nekatere neverjetne ljudi, ki sem ji spoznala na svojem popotovanju, in za krasne prijatelje!« je zapisala na instagramu.

Katarina je res lahko ponosna na vse, kar je dosegla. Sodelovala je v odmevnih domačih projektih, opazili pa so jo tudi v tujini. Med drugim je zaigrala ob Leonardu DiCapriu v Volku z Wall Streeta, ob Alu Pacinu v filmu Danny Collins in ob Margot Robbie v Terminalu.

»Ko dojameš, da je sreča odločitev, je lažje. Vsi se spopadamo z nekimi demoni, problemi, življenje pač ni potica ali kako že pravijo. Ampak če vsak dan jamraš, kako tega pa tega ni, kako imajo oni več in kako življenje ni fer, potem boš res težko kaj naredil iz svojega življenja. Ko bi se ljudje pol toliko, kot se ukvarjajo z življenji drugih, ukvarjali sami s seboj, bi bil svet lepši. Poleg tega sem na prelomu iz tridesetih v štirideseta leta dojela, da je mogoče čas, da se postavim na prvo mesto, da se ukvarjam s tem, kar me veseli, da sem obdana s pozitivnimi, kreativnimi ljudmi in da pač nismo vsi za vse in da niso vsi zame. Lažje rečem ne. Ne razdajam se več toliko, kot sem se,« je Katarina pred kratkim povedala za revijo Obrazi.

Komentarjev 6
  • leddisplay 15:54 26.september 2018.

    Luštna in sposobna. Čestitke, Katarina . Pozdrav iz štajerske.

  • Tadej 23:11 25.september 2018.

    Od slovenske igralke do hollywoodske lajdre.

  • Bella_Torrens 17:14 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu 0dd doma, kot sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com