Magazin > VIP
36122 ogledov

Klašnja svojemu Mihu dala košarico zaradi tega znanega Slovenca

ana klašnja,  Miha Krušič Saša Despot
Zgodilo se je pred dvajsetimi leti.

Ste vedeli, da je Ana Klašnja namesto Mihe Krušiča, s katerim ima danes družino, nekoč izbrala Lada Bizovičarja? Ana nam je potrdila, da je še kot najstnica Miho in Lada spoznala na enem izmed plesnih tekmovanj in da sta jo takrat oba povabila na zmenek, a ker je bil Lado prvi, se je odzvala njegovemu povabilu, po katerem sta postala par in zvezo vzdrževala približno dve leti. 

"Takrat sta mi bila oba všeč, a je bil Lado pač prvi, ki me je povabil na zmenek. Takrat tudi ni bilo mobitelov in interneta, tako da si se težko dogovoril. Všeč mi je bil tudi Miha, a se po tistem nisva več srečala," je romantično zgodbo zaupala Klašnja, ki ji ni žal, da se je tako razpletlo, kot se je, saj je točno tako moralo biti, pravi. Miha je skoraj dve desetletji kasneje le dobil svojo priložnost, ki bo verjetno trajala za večno, saj Ana pravi, da sta zelo srečna. Sicer pa ima Ana same lepe besede tako za Lada kot za ljubezen svojega življenja, Miho, saj pravi, da "za ljubezen oba premikata gore." Srečnica, ni kaj!

zvezde plešejo3, Lado Bizovičar Magazin "Lado je rojen očka"

So pa danes vsi trije povezani tudi profesionalno, saj Miha kot koreograf sodeluje pri številnih šovih na Pop TV, tako da sta nekoč tekmeca danes sodelavca. 

Slovenija ima talent | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice