Magazin > VIP
38876 ogledov

Ana Klašnja to odločitev močno obžaluje

Ana Klašnja POP-TV-2
Plesalka in mlada mamica je s strastjo predana obema velikima življenjskima poslanstvoma, kar pa od nje terja ogromno trde volje in energije.

Te dni se je Ana Klašnja kar za tri tedne ločila od svojega dvoletnega sina Jaše, saj so se z ljubljansko operno in baletno hišo odpravili na prav posebno gostovanje. "Z zadnjo Pandurjevo predstavo smo gostovali po celi južni Ameriki, zaključili pa v Nemčiji. To predstavo, Simfonijo otožnih pesmi, je sicer naredil za berlinski balet, nato pa se je zgodilo, kar se je, zato so se odločili, da bodo predstavo, ki z rojstvom in smrtjo lepo ponazarja njegovo življenje, naredili pri nas. To je njegovo zadnje delo, s katerim smo sedaj gostovali na vrhunski turneji v južni Ameriki. Predstava je genialna, lepo pa je bilo videti tudi to, koliko je on pomenil ljudem v južni Ameriki. Noro smo se počutili, kot ta prave zvezde,“ je povedala Ana, ki pa je za seboj doma pustila vlogo mame: "Prvič sem bila tako daleč in tako dolgo stran od tamalega in moram povedati po resnici, da si tega ne želim nikoli več. Bila je perfektna izkušnja in njemu ni nič falilo, a meni se je trgalo srce."  

Sicer pa se je balerina na oder odpravila že zelo kmalu po rojstvu sina, med porodniškim dopustom, a pravi, da tega ne bi več ponovila: "Če sedaj pomislim, kako sem bila nora, da sem šla delati. Tega ne bi še enkrat ponovila, ampak bi bila zagotovo 100-odstotno na polni porodniški. Plesna kariera ni dolga, to sem si tudi jaz govorila, a sem se resnično zgonila. Moj najboljši prijatelj in soplesalec Lukas (Zuschlag op. a.) me zafrkava, da sem vso energijo porabila do 35. leta. Nič ni več od mene. In res se tako počutim, sicer je vsak mesec boljše, počasi se sestavljam."

 

Komentarjev 5
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:04 05.april 2018.

    Mislm,da so pred materinstvom prevladali ojroti,ker,kdo se pa sikira za dete,če so v špilu dobri denarji?

  • kapibara1 13:34 05.april 2018.

    U rudnik al pa kamnolom nagont delat.. pa tut cajta za jamrat nov mela

  • sasquatch 11:29 05.april 2018.

    Dokler ima čas za valjanje po kafanah nima kaj cvilit

Sorodne novice