Magazin > VIP
9347 ogledov

Ani Klašnja se je izpolnila dolgoletna želja

Ana Klašnja Miloš in Nataša Horvat
O tem je sanjala že leta.

Ana Klašnja je svoji zavidljivi plesni in televizijski karieri dodala še poslovno. V sodelovanju s prijateljico je lansirala linijo dresov za ples, balet in gimnastiko, ki se imenuje Dancerka by Ana Klašnja. 

ana klašnja,  Miha Krušič Magazin Klašnja svojemu Mihu dala košarico zaradi tega znanega Slovenca

"To je bila moja skrita želja že zelo dolgo, želela sem si namreč oblačil za plesalce, ki bi bili iz kakovostnih materialov, večinoma slovenskih, in izdelani v Sloveniji. Sama sem jih doslej naročala po spletu, a nikoli ne veš, kaj dobiš in materiali so lahko obupni. Za plesalca pa je zelo pomembno, da je dres udoben in da si je v njem všeč, saj je samozavest ključna in lep kos obleke k temu zagotovo pripomore," je povedala priljubljena žirantka šova Slovenija ima talent.

zvezde plešejo3, Lado Bizovičar Magazin "Lado je rojen očka"

Dresi so za odrasle in otroke, otroški pa celo iz tako raztegljivih materialov, da jih deklice lahko nosijo dve do tri leta, po želji ga dobite tudi z njenim podpisom. Cene dresov se gibljemo med 45 in 60 evrov. Kmalu se bodo dresom pridružili tudi ostali kosi plesnih oblačil.

Komentarjev 4
  • antitrust 14:50 08.december 2018.

    Končno dočakala 20cm-skega ?

  • porko2 09:21 08.december 2018.

    Najbolje bi bilo, da se odstrani s TV zaslonov. Lepa je, bila je simpatična, zdaj pa ji je slava stopila v glavo in je postala največja hinavka v SLO!

Sorodne novice