Magazin > VIP
5148 ogledov

Je Andrej Škufca tako strog tudi kot očka?

Andrej Škufca mediaspeed
Vam je všeč njegov pogled na starševstvo?

Eden naših najboljših plesalcev vseh časov, danes plesni sodnik in učitelj, Andrej Škufca je letos postal očka svojemu prvorojencu Valentinu. Razkril nam je, kako se znajde v novi vlogi. "Se kar dobro znajdem. Sem sproščen, stvar jemljem dosti naravno. Otrok raste in je zelo priden fantek. Je zdrav in z njim nimava nobenih težav. S tega stališča je relativno lahko," pravi in pove, da je zelo aktiven očka, ki se loti prav vsakega opravila: "Vse to delam, previjam, sprehajam ..., večino sicer dela Melinda, ker je tudi več doma z njim, ampak mi ni nobena težava previti otroka."

In kako se bo svoji mladi družinici oddolžil po koncu pestrega obdobja, ki ga je imel kot sodnik v šovu Zvezde plešejo? "Bomo poskušali imeti malo več počitnic, a moje delo je pač tako, da veliko potujem po svetu, to je bil del mojega življenja že prej in bo tudi v bodoče. Normalno, da je sedaj, ko imam otroka doma, malce drugačen občutek, a delo je delo in na nek način se moje življenje ne bi smelo spreminjati do te mere, da bi povsem spremenil samega sebe, samo zato, ker imam otroka. Se bo bolj on meni prilagajal kot jaz njemu (ha ha ha), vsaj na začetku. Normalo, da si vsega še ne znam predstavljati, a midva bova potovala še naprej in ga pač vzela s sabo. Če se bo le dalo, ne bova preveč zapletala. Seveda pa ne bova norela tako, kot ko sva bila sama, ena mera mora biti," pravi Andrej.  

Pa mu ob vsem tem delu in družinskih obveznostih sploh ostane še kaj časa za ples z ženo? "Tudi prej nisva plesala zasebno. Tako sva navajena imeti profesionalno plesno kariero, da nikoli ne greva na ples. Malo pleševa, kadar učiva kakšne druge pare. Kar se tega tiče, se ni nič spremenilo," še dodaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chilltime in Kistelek#family#hungary#morningcoffee#sunshine#enjoyeverymoment❤️👪👼🏻☀️

A post shared by Andrej Skufca&Melinda (@andrejmelinda_official) on

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.