Magazin > VIP
23814 ogledov

Solze v očeh: Velika televizijska vrnitev Sanje Grohar!

Sanja Grohar Facebook
S svojim nastopom navdušila celo stare mačke show biznisa …

Če ste sinoči spremljali prvo oddajo Kdo si ti? Zvezde pod masko, ki jo na Planet TV vodi Klemen Slakonja, potem veste, da se je nekdanja misica, spletna vplivnica in pevka Sanja Grohar vrnila v velikem slogu. Sanja je z družino kar nekaj let živela in delala v Londonu, pred kratkim pa se je preselila nazaj v Slovenijo.

In prav ona je bila sinoči ena izmed skrivnostnih nastopajočih, ki je šestčlansko ekipo navdušila v kostumu seksi čebele. Da se pod njo skriva nekdanja miss, je pravilno ugotovila ekipa Saške Lendero, ki je s Sanjo nekoč sodelovala pri eni izmed njenih skladb. A prav vsi so bili presenečeni, kakšen odličen vokal in nastop danes premore Groharjeva. Da se pod masko čebelice skriva Sanja, pa je najbolj pozitivno presenetilo Jasno Kuljaj. Lepotica je bila ob vseh komplimentih globoko ganjena, videti je bilo, kot da so jo premagale celo rahle solze. 

Sinoči pa sta ekipi znanih slovencev odkrivali še, kaj se skriva pod šopkom cvetja in šahovskim kraljem. Cvetoča je bila pevka Raiven, kralj pa Čuk Jernej Tozon. Skrivnostne koruze niso razkrili, čeprav se ugiba, da se pod masko skriva navihana pevka Eva Boto.

Sanja Grohar | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 12
  • Tatjana Ha 20:00 15.februar 2021.

    Brez veze kar tam bi raj ostla...

  • jan631 15:35 15.februar 2021.

    Kaj pa bi naj revica delalav Londonu?Pri nas vsaj dobi socijalno pomoč.

  • sam1 11:18 15.februar 2021.

    Orban show na prodani tv-solze pa je verjetno imelo v očeh tistih nekaj gledalcev,ko so videli "slavno" zasedbo konjskih glav.....

Sorodne novice