Magazin > Film & Glasba & TV
14318 ogledov

Kakšen šov! Planet TV najel celo vrsto znanih obrazov!

zvezde pod masko
1/7
Planet TV
Kdo si ti? Zvezde pod masko bo vodil igralec in pevec Klemen Slakonja.

zvezde pod masko | Avtor: Planet TV Planet TV
Po vodenju Eme in zabavni oddaji Zadetek v petek se Klemen Slakonja vrača na male ekrane. Spomladi bo na Planet TV vodil pevski šov Kdo si ti? Zvezde pod masko. 

Pod nenavadnimi maskami se bodo skrivali znani Slovenci in Slovenke, medtem pa bosta dve zvezdniški ekipi med seboj tekmovali, katera bo pravilno uganila več zamaskiranih nastopajočih. Nastopi mask bodo zabavni in vsaka bo zapela pesem, ki bo ustrezala njenemu liku. Da bi jih zvezdniški ekipi lažje prepoznali, bodo zvezde pod maskami predstavile tudi eno izmed svojih sposobnosti ali značilnost, po kateri so prepoznavne v Sloveniji.


Zvezdniški ekipi bodo sestavljali Saša Lendero, Miha Hercog, Milan Gačanovič – Gacho, Jasna Kuljaj, Mimi Inhof in Zvezdana Mlakar. Zvezdniška ekipa, ki bo pravilno uganila največ zamaskiranih nastopajočih, bo osvojila denarno nagrado in jo namenila v dobrodelne namene po lastni izbiri.

"Ko sem prvič videl koncept oddaje in spoznal, da nastopajo maske, se mi je to sprva zdelo zelo absurdno. Bilo je celo tako absurdno, da mi je postalo všeč," je povedal Klemen Slakonja, ki komaj čaka začetek nenavadnega šova. "Za nami je namreč leto, ko smo vsi nosili maske. Celo leto je bil pust in zakaj ne bi v novo leto vstopili pustno naravnani? Nastopajoči v oddaji bodo nosili zelo konkretne maske, ki jih je težko že nositi, kaj šele v njih nastopati. Obeta se nam zelo zanimiva oddaja," obljublja voditelj.

"Slovensko medijsko sceno kar dobro poznam, zato mislim, da bom hitro ugotovila, kdo se skriva pod masko," pravi televizijka Jasna Kuljaj, ki meni, da sta najbolj zgovorni oblika telesa in barva glasu. Oblikovalec, umetnik ličenja in model Milan Gačanovič bo medtem poleg glasu najbolj pozoren na gib: "Po gibu hitro spoznaš, ali gre za žensko ali moškega. Po gibu tudi hitro spoznaš, ali je plesalec ali pevec. Mislim, da bo gib razkril marsikaj."

Tudi pevka Saša Lendero meni, da videz ne bo tako zelo zgovoren kot govorica telesa, in upa, da bo na odru nastopil kdo, ki ga bolje pozna. "Malo me bo sram, če koga, ki ga res dobro poznam, ne bom prepoznala," dodaja v smehu. "Pomembna je energija, ki prihaja z odra, in verjamem, da super energije v oddaji ne bo manjkalo," pa je povedal fotograf, novinar in organizator koncertov Mimi Inhof, ki prav tako verjame, da je s takšno ekipo dobra energija že zagotovljena.

Povsem nove oddaje se veselita tudi igralka Zvezdana Mlakar in glasbeni producent Miha Hercog. "Zelo sem vznemirjena, ta oddaja se mi zdi taka "luštna" igrica, ki nagovarja nekaj bistvenega – kaj je na zunaj in kaj je od znotraj. To me je vedno zanimalo," je povedala Zvezdana, Miha pa dodaja, da Kdo si ti? Zvezde pod masko ne bo le novo doživetje zanj, ampak predvsem za gledalce: "To je nekaj, kar še ni bilo na naših ekranih!"

Izvirna glasbena zabava, ki je v produkciji TV2 navdušila tudi občinstvo na Madžarskem, bo nedvomno prinesla zabavo, smeh in zelo dobrodošlo sprostitev tudi v slovenske domove s slovensko različico šova, ki nenehno preseneča. 
 

Komentarjev 3
  • paschtexthat 05:09 12.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - oddličen projekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • gregor51 18:33 11.januar 2021.

    plagijat ...druzga ne znajo

  • Ender3 17:25 11.januar 2021.

    Klemen, ne nasedaj komercialnim medijem, lahko padeš v povprečje, kar bi bila velika škoda. Bizovičar, kot primer, je dober samo še za oglaševalca tujca, Hoferja .