Magazin > VIP
5030 ogledov

Skrivnostna: Je Tina Gaber še zaročena?

Tina Gaber Osebni arhiv
O partnerju naše lepotice ne duha, ne sluha …

Lepotica, lobistka in spletna vplivnica Tina Gaber se je maja mudila v Dubaju, kjer pa je s sestro in prijateljico zaradi nesporazuma s testi pristala v desetdnevni karanteni. Več o tem, si preberite TUKAJ. Marsikdo pa ni preslišal, kako je Tina pripomnila, da če jo doma ne bi čakal pasji ljubljenček, bi v Dubaju najraje kar ostala. Lepotica je to trditev ponovila tudi na svojih Instagram zgodbah, ko je zapisala: "V 'Doboju' sem najbolj pogrešala Masha, takoj za njim pa Sanjo (kozmetičarko, op. a.)."

Kaj pa zaročenec, se sprašujejo številni. Tina je sicer še lansko leto o njem govorila povsem odkrito, čeprav ga na družbenih omrežjih ni izpostavljala. Oktobra nam je zaupala, da živita tudi v Monte Carlu, od koder njen srečni izbranec prihaja. "Poznava se že 15 let, iz najinega prijateljstva pa je zrasla ljubezen," je takrat povedala Tina, ki je načrtovano poroko zaradi koronavirusa prestavila za nedoločen čas, saj si je želela, da bi bili lahko prisotni vsi njeni najdražji, kar v trenutni situaciji ni mogoče. Prav tako je trenutno večino časa v Sloveniji, kjer pa jo zaročenec redno obiskuje, kot je še povedala v jeseni. 

A morda je njuna vez danes drugačna. Na naše vprašanje, ali je še zaročena, ni odgovorila, da je okoli te teme zadržana in o njej ne želi govoriti, pa so nam potrdili tudi njeni znanci.

Tina Gaber | Avtor: instagram instagram

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice