Magazin > VIP
179100 ogledov

S temi Slovenkami so ljubimkali razvpiti dobavitelji hitrih testov

Luka Lah Youtube
Mladi fantje, ki so te dni na udaru zaradi dobave hitrih testov državi in luksuznega življenjskega stila, ki ga delijo na družbenih omrežjih, so povezani tudi s številnimi domačimi lepoticami.

Teste, ki jih te dni množično uporabljajo v zdravstvenih domovih, je država namreč kupila od podjetja Majbert Pharm, kot je poročal Pop TV. Lastnika podjetja sta Alan Amadej Eferl in Klemen Nicoletti, teste pa jima je v Slovenijo pomagal dostaviti nekdanji član podmladka SDS Luka Lah. Njihov prijatelj je tudi Marijo Pejčić, nekdanji partner Anje Jenko in zet Janka Jenka, nekdanjega generalnega  sekretarja Državljanske liste. Prav Jenko, oziroma podjetje PCX Invest, katerega večinski lastnik je, pa je dobaviteljem posodil denar v času podpisa pogodbe z državo, kot je še poročal Pop TV.

Omenjeni mladi poslovneži so bili v preteklosti sicer vpleteni v številne afere. Po poročanju Siol.net iz leta 2017 sta Lah in Eferl v preteklosti sodelovala pri več propadlih shemah mrežnega trženja, povezanega s kriptovalutami, z njima pa je takrat sodeloval tudi Klemen Nicoletti. Luka Lah je bil leta 2017 vpleten tudi v afero "Sneg", ko je v javnost prišel videoposnetek, na katerem se udeleženi na zabavi drogirajo. Bivši poslanec SDS Andrej Čuš je takrat razkril, da je bil med tistimi, ki so se drogirali, tudi Lah. 

Alan Amadej Eferl, ki ga je slovenska javnost spoznala kot finalista tekmovanja za mistra Slovenije 2010, pa je leta 2013 na prehodu za pešče do smrti zbil peško in za to dobil pogojno zaporno kazen. Medtem ko je nekdanji zet Janka Jenka in prijatelj omenjenih dobaviteljev hitrih testov, ki se je z njimi zabaval na Jukatanu, Mario Pejčić, leta 2019 priznal rop banke, očitali pa so mu še dva, kot je takrat poročal Gorenjski glas. 

Z mladimi podjetniki povezane tudi znane lepotice

Očitno pa mladi poslovneži nimajo sreče le pri poslih, temveč tudi pri dekletih. Kot je že znano, je Pejčić bivši partner playboyevega dekleta in modela Anje Jenko.

Anja Jenko | Avtor: Marko Delbello Ocepek Marko Delbello Ocepek

Luka Lah je bil dolga leta partner spletne vplivnice in lastnice modne znamke kopalk Ule Šemole, ki še danes živi na Baliju, kjer sta nekaj časa živela tudi skupaj z Lahom.

Klemen Nicoletti pa je dve leti grel posteljo in srce nekdanje misice, lobistke Tine Gaber, ki je danes zaročena z drugim.

Tina Gaber | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Dobra prijateljica Šemoletove je tudi Katarina Benček, ki je prav tako nekaj časa živela na Baliju, kjer je preko Ule spoznala omenjeno druščino, a pravi da teh fantov nikoli ni štela v ožji krog svojih prijateljev.

Katarina Benček | Avtor: Žiga Adamčič Žiga Adamčič
Verjetno pa omenjena druščina sploh ne bi dvignila toliko prahu, če ne bi svojih dogodivščin snemali in objavljali na družbenih omrežjih. Tako je Luka Lah med drugim objavil tudi, kako je za prevoz hitrih testov najel zasebno letalo, kako so se zabavali na Dunaju, silvestrovali v Švici, te dni pa uživajo ob Karibskem morju. Naši viri sicer pravijo, da fantje ne živijo na tako veliki nogi, kot je videti na spletu, in da je pogosto vse le del šova za družbena omrežja. 

Komentarjev 25
  • cenili 00:42 11.januar 2021.

    www︎.︎Domeser︆.︆com - odličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • jan631 20:04 09.januar 2021.

    Štajerci so bili od nekdaj dobri J....i.

  • ramon 12:21 09.januar 2021.

    Res moraš bit neumen da misliš da ena prodaja hitrih testov prinese toliko denarja da imaš lahko kar private jeta. Ni to pizza da dobiš za par eur pa še dostavo na dom. Mediji ga krepko derejo s takimi lažmi

Sorodne novice