Magazin > VIP
173938 ogledov

Ta Slovenka je veljala za najbolj postavno, poglejte jo danes!

Tina Gaber Instagram
Ko je osvojila naslov Miss Hawaiian Tropic, jih je štela rosnih 21, danes jih ima 33 …

Videti pa je še lepša kot pred dvanajstimi leti, ko je osvojila lepotno lento. Temnolasa lepotica Tina Gaber je Instagram namreč razveselila z zagorelo fotografijo v rdečih kopalkah, na kateri je videti naravnost božanska. Še vedno ima dolge in natrenirane noge, raven trebušček in bujen dekolte, sama pa pravi, da gre zahvala predvsem dobrim genov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶🌺 Good mooorning ALL YOU lovely PEOPLE! 🌺🎶⁣⁣ •⁣⁣ •⁣ 🕶 @optikarugel ⁣ •⁣ •⁣ #murterisland #murtercroatia #murterkornati #dalmacijaumomoku #croatiatravel

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber) on

In kako lepotica ohranja svojo sanjsko postavo tudi po tridesetem? "Rada se odpravim na kakšen manjši hrib, rada rolam, šport, ki ga res obožujem, pa je ples. Ples sem trenirala celo življenje, trenutno pa se aktivno ne ukvarjam z nobenim športom," pove Tina, ki je že nekaj let veganka. Pravi, da si pogosto kuha sama, najraje pa pripravi tradicionalne slovenske jedi na veganski način: "Polnjene paprike, recimo, pripravim s sejtanom."

Tina je letošnji dopust preživela v Dalmaciji, kjer ji je družbo delala tudi sestra Urša, ki je prav tako zelo postavna. A naša privlačna temnolaska ni le lepa, temveč tudi pametna, je namreč magistra sociologije, registrirana lobistka in velika borka za pravice živali. Nič čudnega, da sta nekoč v njeni družbi zelo rada zadrževala nekdanji minister Patrik Vlačič in pevec Jan Plestenjak, danes pa je Tina že nekaj let sreča v objemu zaročenca, s katerim imata dom tudi v Monaku. 

 

Komentarjev 4
  • sam1 13:13 07.september 2020.

    A na Pristavi pri Stični pa je bilo vse v najlepšem redu,le Rupel bi moral plačati kazen,ker je v hrib malo zaostal in je kvaril čredo......

  • Daredevil 19:08 10.avgust 2020.

    Pridi svajsat k meni,bomo videli,če boš še tko "lepa in zategnjena"

  • Avatar Pattiosta
    Pattiosta 00:19 10.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Sorodne novice