Magazin > VIP
3341 ogledov

Tina Gaber razložila, kako je prišlo do napake

Tina Gaber Profimedias
Tina Gaber bo odslej svoje popotniške dogodivščine delila na YouTubu.

"Veš, tisti filing, ko pakiraš do 5. ure zjutraj, vstaneš ob 7. uri in si že skoraj na poti na letalo in v tople kraje … In potem ugotoviš, da nisi rezerviral kart za 12. februar, ampak 12. maj!"  je razkrila Tina, ki svojega smisla za humor kljub temu ni izgubila. Dodala je namreč, da bo zdaj pač delala snežake namesto gradov iz mivke, kot smo pisali pred nekaj dnevi.

Sedaj pa nam je lepotica razložila, kako je do potovalnega zapleta sploh prišlo:  "S partnerjem sva se imela namen odpraviti na Tenerife. Poslovno potovanje sva imela namen združiti s počitkom in uživanjem, zato sva na potovanje želela vzeti tudi svojega psička Mash-a. Med nočnimi pakiranjem, saj sva se za potovanje odločila praktično en dan pred odhodom, sem se odločila preveriti, če letalska družba, s katero naj bi potovala, sploh dovoljuje pse na letalu. Načelom nimam problemov, toda tokrat sem ugotovila, da Mash ne sme z nama. Ko sva se zjutraj zbudila, sem prosila partnerja, da še enkrat pokliče letalsko družbo, da vidim, če kuža res ne sme z nama. Med klicem je omenil uro najinega leta in ta sploh ni obstajal. Posledično smo ugotovili, da je prišlo do pomote v rezervaciji in sva namesto 12. februarja rezervirala let za 12. maj. Ko sva to izvedela, sva oba planila v velik smeh. Oba ogromno potujeva in odpoved potovanja se nam v tistih jutranjih urah niti ni zdela tako tragična. Kako nama je uspelo zgrešiti datum - ne vem? Nekako se je ponastavil, nimam pojma, sva pa ugotovila, da se to kar pogosto dogaja. Ko sem na socialna omrežja objavila kako smotana sva, se je usulo sporočil s podobnimi pripetljaji, moram reči, da sem se pošteno nasmejala med branjem komentarjev."

Tina, ki je pred kratkim postala vlogerka, bo s svojimi sledilci delila tudi tovrstne zabavne dogodivščine. "Ker imava še veliko podobnih pripetljajev, saj skoraj tedensko potujeva, sem se odločila posneti video, kjer bom na svojem Youtube kanalu delila še bolj zanimive zgodbe - recimo kako je, ko tik pred odhodom na 3 tedenski dopust na letališču izgubiš telfon in denarnico," dodaja, a to še ne bo vse, na njenem YouTube kanalu boste lahko dobili kup uporabnih nasvetov s področja mode, lepote, poslov in živalskega sveta.

Temnolasa lobistka je že posnela vlog o trenutno zelo priljubljenih kriptovalutah.  

Komentarjev 2
  • Majazmaja 11:12 16.februar 2018.

    In zdaj bo vsaka, ki jo povalja Plestenjak, kar znana Slovenceljka? Moraš biti pa res i***t, da ne veš, za kdaj si rezerviraš dopust ... Ali pa je hotela samo lansirati podatek, da nekam gre, ampak samo zato, da se ...prikaži veče malo piše o njej? Kar je še bolj bebavo ...

  • morček 09:37 16.februar 2018.

    Kobila

Sorodne novice