Magazin > VIP
10045 ogledov

Hrvati odkrili našo vročo Ulo

ula šemole Instagram
O Uli Šemole se je razpisal portal 24sata.

Po tem, ko je ves Balkan naredil reklamo seksi prodajalki mandarin, Kristini, in so se tudi Srbi pohvalili s svojo Zorico, je na vrsto prišla Slovenka.

Na portalu 24sata so se razpisali o naši Uli Šemole, ki je zaslovela kot članica plesne skupine SheDivaz, pozneje pa se je slekla za Playboy. Že pred časom pa se je temnolaska s fantom Luko Lahom preselila na Bali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My girlfriend 🖤

A post shared by Ula Šemole | BALI (@ulasemole) on

Kot pišejo Hrvati, je Ula v Ljubljani delala kot plesalka, menedžerka nočnega kluba in manekenka. "Imela sem vse,“ je za ta medij povedala Ula in dodala: "Imela sem kariero, prijatelje, družino, športni avto, penthouse stanovanje. Vse, kar „moraš“ imeti, a mi to ni pomenilo nič. Moje ideje so ljudi mnogokrat prestrašile. Mojim sanjam bi se smejali, jaz pa sem vedela, da mi lahko uspe. Delo ob devetih do petih ni zame. Imela sem dve možnosti – oditi ali se celo življenje spraševati, kaj bi bilo, če bi odšla.“

Ula, ki pravi, da je polno zaposlena, je sedaj lastnica blagovne znamke No sugar added Beachwear & resort, še vedno pa dela pa tudi kot model. "Vstanem ob sedmih in najprej meditiram in telovadim. Nato nekaj ur porabim za pripravo naročil, ki sem jih dobila ponoči, in pripravo objav na družbenih omrežjih. Poklicati je treba tudi v tovarno in preveriti, ali je vse tako, kot je treba. Kosilo jem vedno v restavraciji,“ je lepotica povedala o svojem dnevu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Here u go. Your weekly dose of gossip material 🙋🏾‍♀️ . . . . 📸 @genconmedia

A post shared by Ula Šemole | BALI (@ulasemole) on


30-letnica, ki med svoje prijateljice šteje zelo znane influencerke, pravi, da je Slovenijo zapustila z enim kovčkom in čez noč ustvarila blagovno znamko. Od svojih znanih kolegic se je veliko naučila, priznava. "Za promocijo uporabljamo Instagram profile in izvažamo po vsem svetu,“ se je pohvalila in dodala, da je morda videti, kot ne bi počela nič, a je to daleč od resnice. Je pa srečna, še pravi Ula. "Zame je vsak dan kot rojstni dan in novo leto.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am completely busted 🤷🏾‍♀️

A post shared by Ula Šemole | BALI (@ulasemole) on

Komentarjev 3